No nádhera

Prídem sem po niekoľkých mesiacoch a dočkám sa takýchto zaujímavých príspevkov.
Ale poďme k veci
Rada by som napísala a vyhlásila,že
na svete Psí bolo rozhodnuté o víťazovi a pánovi sveta. Stala sa ním aliancia
Uvidíme ešte.
Pred divmi sa
UE spojila s ally Predators, ktorej členovia pomohli k tomuto výsledku a sme radi, že sme spoločnými silami získali najvyššie ocenenie - korunky.
Na prvom mieste by som chcela vyzdvihnúť hráčov, ktorým sa pre naplnenosť UE neušlo miesto v hlavnej ally - boli to hráči menej aktívni a menej stavebnými bodmi, ktorí naďalej ostali v ally
Predators. Z nich vyzdvihujem hráčov
Ivanhoe01, krabat (korunku už má a hoci mohol byť v hlavnej ally, odmietol a prenechal svoje miesto inému hráčovi),
luxorX, river, Zabiják45, Snajo 55, lubooo29, romanius003 - verím, že som nikoho nezabudla, toto boli hráči, ktorých považujeme rovnako za víťazov a hrdinov, pretože napriek tomu, že neboli v hlavnej ally, boli nápomocní pri stavbe divov.
Z našej aliancie
Uvidíme ešte by som za aktivitu pri stavbe divov, pomoc a vlastne za všetko rada poďakovala vlastne všetkým a menovite
miro9991, SirTap,
eDDy1212, Oči bez zraku, Peter VI.,
stano652, killfish, davidskovran007, kolotocaris a ďalší... všetko hráči, ktorí tu boli deň či noc, sledovali situáciu, vykašľali sa na vlastné pohodlie a podali pre alianciu 200% výkon.
Killfishovi patrí obrovské ďakujem a klobúk dole pretože stál pred ohromne ťažkou situáciou - vzdal sa vlastnej aliancie Predators aby spojením s Uvidíme ešte pomohol vlastným hráčom k víťazstvu

Zvlášť sa teším z víťazstva kvôli hráčom, ktorí hrali grepolis po prvýkrát

Spomeniem hráčov
eDDy1212, RiCHaRDoS137, arny1977, lolek353, Seitan, hroch18 a ďalší.
Mimo toto všetko by som rada vyzdvihla hráčov
-Patres-, uzouzik, Ján Vinohradský, dario33, Mato678, map1, mentols2, jendau, Dr Tiso, Veronika2910, Nico4, Hpnovell,
rebel128, tekri, maria12, dzugov, ernest,
tomino134, burgmeister, titanic1, richman, ... a ďalší.. - skvelá aktivita pri stavbe divov a perfektná spolupráca a spoľahlivosť
Zároveň netreba zabúdať na ally
PHANTOMS - boli ste skvelí a rovnocenní súperi až do konca. Divy sa nám nestavali ľahko, museli sme rátať a špekulovať, toľko telefonátov cez messenger som nezažila už dávno a je to vďaka tomu ako ste miešali karty najmä s chrámom, majákom a pyramídami

Ďakujeme za perfektnú hru, nezabudneme ako ste nás valcovali a nabúchali ste nám 8 strán povstaní v téme SOS, to sme mali zadky ako špendlíky

Hra je však nevyspytateľná a za úspechom ally stojí aktivita hráčov. V tomto sme mali azda väčšie šťastie, možno to bolo aj väčšou lojalitou hráčov a karta sa neskôr obrátila.
Zvlášť by som z vašej ally vyzdvihla hráčov
bari123456789, sepoman, kockal, robistown, fajka11, zdenko33,
Andrej-17, kaynan, Thorgal68, bobino1990, Bruin ... všetko skvelí hráči, s ktorými bola česť hrať.
Takže na záver: Psí bol dlhý a zujímavý svet.. Verím, že sa raz stretneme niekde voľakedy na inom svete a rozbalíme to znova parádnym štýlom
Krásne leto,
Čierna Vdova