do 18 rokov??? tak potom to nepíš,lebo potom si to nemôžeš prečítať po sebe.A lietadlo kde máš lietadlo? Ja vidím len chlapca čo je superman,ale o to tu nejde.Ideš ukázať do sveta čo si myslíš o hráčov to je pekné,ale zabúdaš na jednu vec že ty ako hráč už dávno nemáš rešpekt škoda že som vymazával konverzácie z tvojho okolia,ale ja nesúdim.A to či mám paranoju tú nepotrebujem mať sám dobre vieš že u vás hráči ako ty dans,oči,a ešte dvaja ste si menili účty áno nahlásil som vás,ale support to berie ako v pohode že si môžete meniť nicky a nehovor že to tak nebolo.Aj teraz si skôr myslím že si hráč oči kedže ten sa aspoň ako tak vedel vyjadrovať.To že som včera vybuchol stáva sa aj druhým,ale zas až tak moc som nevybuchol.A čo sa stalo? napísal som dvom či trom hráčom či neprejdu k nám kedže ešte boli v pretorians a nie u vás a to že som plakal to kde ste si všimli?ja som sa slušne opýtal a to je rozdiel,ale je vidieť že sa chytáte všetkého čo sa dá.Je pravda že svet ste asi vyhrali na 99% kedže aj bez pretošov ste nás drtili a keď ste sa spojili tak zas morálka padla,ale ž je to v pohode som sa na to vyspal a idem ďalej..a plus taký hráč ako je peter VI jednoznačne neriešim keď chce sa stretnúť nemám problém onedlho prídem na sk tak ako napísal môže sa mi vysmiať do tváre myslím že ja sa budem smiať posledný.Takýchto hráčov milujem nevie nič a ide písať ešte raz napíšem aj to či som paranojik nie a všetci vieme že ako blackxa nikto nemá rád spoločne hrať,lebo kde bol v spojku to všetko pokazil vo vedení + čo myslíš prečo ťa vyrazili a prehodili do druhého spojka sa zamysli

a nepíš že sám si sa rozhodol to vieš kde ja mám.a ešte som zabudol aj k tomu dokazovaniu niečo áno ja si dokazujem veľa všade či tu,alebo v živote,lebo chcem ostať stále prvý prečo,lebo život ťa naučí bojovať,ale to ešte asi nepochopíš keď sedíš doma pri mamičke tak nehovor nič keď poriadne nepoznáš hráča aký je a tak isto aj ten váš šaško petrík..Ja som sa snažil furt niečo robiť pre spojko len a len v dobrom.a to že xxx hráčov napíše ako sa strápňujem len za to že som napísal hráčom tak potom sorry asi vy viete všetko najlepšie.