Kaviareň sveta Chi

  • Zakladateľ témy DeletedUser5366
  • Vytvorené

DeletedUser5660

Hosť
Přebírám a zakládám města u Staré Gardy/Inkognita na ostrovech .. :D To je můj styl hraní :) .. Pak z tama čistit ostatní města :)

Ve výsledku jsem se jim nasáčkoval na ostrov :D
 

DeletedUser5306

Hosť
Práve teraz sa mi stala taká zaujímavá vecička. :) Mal som druhú fázu v meste ktoré sme dostali za ciel dobyť. Mal ho brať jano ale ten nemohol a keďže bolo hodinu s olkou a ja som mal dosť army doma aj OLku tak som tam poslal do druhej fázy tú olku. Samozrejme z eventu mal dosť Priazňe tak mi zničil časť vojska. PRed OLku som načasoval 120 ZL a zničil som mu všetky bir. Keď dopadla OL druhá fáza plynula. Armou aj na mori som prešiel no mesto som nedostal. Neviem či to bol bug alebo niečo ale je to naozaj zvláštne.
 

DeletedUser5665

Hosť
Ved osidlovacia lod sa neda odoslat bez bojovych lodi, alebo mi nieco uniklo?
 

DeletedUser5599

Hosť
Nedala... jenže je také důležité, zda ty lodě jsou u kolky i v okamžiku boje. No pokud o ně přijdeš vlivem bouřky, o všechny, tak máš tak či tak smůlu. Neprošel jsi přes přístav fakticky vzato.
 

DeletedUser5306

Hosť
Po tích kúzlach by nemala náhodou aspoň jedna zostať ? Inak som posielal niekoľko hodín OLku nanič ? To si myslím že nedomyslelo Inno predsa len je to blbosť.
 

DeletedUser5599

Hosť
Finální útok by se nikdy neměl plazit několik hodin. Je to netaktické, neefektivní. A po matematické stránce ne, neměla by zůstat. I kouzlení je způsob obrany.
 

DeletedUser5366

Hosť
ak pošleš napr 30 zl s ol a búrkou ti nezničí ol len zl tak ti ich nemôže zničiť na počet 0 nakoľko pod 8 cca zl sa nezničía
 

DeletedUser5599

Hosť
Máš potom asi jinou matematiku. I kdyby s OL plavala jen jedna ZL, tak to stále dělá celkem 180 obyvatel. Z toho 30% je 60. A co si budeme nalhávat, do toho se 1 ZL s 10 obyvateli vejde s přehledem. ;) I při min. síle, tzn. 10% = 18 obyvatelích, by šla ta jedna doprovázející ZL ke dnu. O vyšších číslech ani nemá smysl se bavit, tam je to jasné.
 

DeletedUser5366

Hosť
ano? tak to je zábavne ze mne s 5zl este nedali dole ol nikdy ani ja im hmm
 

DeletedUser5660

Hosť
Mě se teda nikdy taktéž nestalo, že se sestřelila kolka bouří. Mám zažité pravidlo a to je tak, že pod 30 ZL kolku nikdy nesestřelíš a nikdy jsem neviděl teda opak tohohle .. :) 30+ ZL a kolka je vždy potopená .. :)
 
Hore