kedy som resetol? ak som resetol tak z vazneho dovodu ak mas na mysli upsilon a co sa tyka efezu tak tam sme spojko dali ako hromadny reset, prebiehala ohladom toho diskusia v spojku, ak o mesto pridem tak pridem mam dost slotov na mesta , a co som sa resetol na heraklione tak v blizkosti spojka, nakolko hraci co boli okolo mna presli k akatsuky a razom som bol na cervenom ostrove, dlho som sa branil ale nakoniec mi vzali moje hlavne mesto a co som mal dve male mestecka na ostrove bez dedin tak by mi na nich dlho trvalo kym by som dal v nich dobytie preto som dal reset na heraklione ale do tyzdna som uz dobyjal a ziskal spet svoju silu, ak chces rypat ryp ale prihlas sa na haraklion a pod hrat potom mozes rypat
, tiez kopa hracov rypala do alrepu ale nekdy za to nemoze, hlavne ked ta hrac na zakladni zradi a da mesta nepriatelovi alebo rovno prejde k nim, alrepa spravil chybu ze niektorym hracom moc doveroval a ti ho potom zradili, ale aspon sa poucil /to iste bolo u mna s havanou/ co sa teba tyka sindri pockaj par mesiacov, celkovo vsak alrepu musim pochvalit bo sa dost zmenil za posledne mesiace co sa tyka hry aj charakteru, takze dolu klobuk