Aersto
není to tak dávno, co jsme si u nás říkali, že jakou životnost má aliance, v níž je Noro... asi se to zodpovědělo
hej hej hlavne dneska,to som nevedel že u vas sa brania povstania tym že vyhodite hrača

si na pobavenie maš 18 rokov a drzu papulu,zjavne by si mal menej chodit na internet kamoš lebo potom nevieš čo zo sebou.
A dalši fakt je to že ja som do teraz bol v podpriemernych alianciach kde keby si sa tak ocitol ty,tak by si davno dal reset lebo by ti nestačili zlatky,hra neni len o tom kto sem viac penazi natlači.
a inak aspon všetci vidia ako si pekne se**š do ust

ked si mi pred mesiacom pisal že nech idem ku vam s mikim.
"
Aersto dňa 09.09.16 o 13:15
a víme o všem
čekám zatím na okamžik, že se nějak očešete o slabší kusy, co stejně moc nehrají, že bychom vás pár schopnějších vzali... je vás 19, aktivně bojujete 2, pak asi 3 tam jsou cca slabší průměr... no neradi bychom svůj zdrženlivý postoj vůči vám přehodnocovali 
jediná ali, která je díky nám v ohrožení, je Infinity (zbytek nás troufám si říci nijak zvlášť nezajímá), což si asi uvědomují, dle toho se k tomu i staví..
(hlavna vec že ked som chcel ist na začiatku ku vam tak ste mi miesto toho dali do všetkych 3 mestach povka,a potom ked som prebral vašho hrača)a postupne odolal vašmu tlaku tak ste ma chceli ku sebe...pekne od vas,hrate ako sa vam to hodi.
A ešte jeden a posledny fakt,je že ty hovoriš pri mne ma aliancia kratku životnost ?

Chodite s povstaniami ku 10x bodovo slabšim hračom
Ktorych branim ako možem,a zrejme to ta asi žere,že sme vas zablokovali asi ste chceli tym smerom expandovat ale to nam už nepovieš lebo by to bolo nad tvoje ego,že niečo ti nevyšlo pod tvojim vedenim.

je to iba hra a podla toho sa chovaj a nepreživajte to mimo realitu...
a prestan intrigovat tu na internom fore,že ťi neni hanby niekoho očiernovat kto sem poriadne ani nechodi,a teraz som to tu nahodou zahliadol. takže sa spametaj a neber si ma do ust. Howk.