DeletedUser5136
Hosť
Vitajte!!!
Debatujte, diskutujte a bavte sa...
Debatujte, diskutujte a bavte sa...
Každý je svet je iný predsa, aj ľudia sú rôzny a pokiaľ s nimi nehráš na jednej lodi a nepoznáš ich, nemôžeš ich súdiť, pokiaľ ste boli len nepriatelia Ja proti tebe nemám nič, no neviem akú máš partiu. Túto hru už beriem len ako zábavu, moja éra vodcovstva a veľkých hier už skončila...sajlo ja robím dobrú partiu mam nejakých 16 ľudí len aby si mi tam nešpatil
tak poviem ti iba jedno hračov aschelon a dovah49 budem nenavidieť do konca života na grepolise a adinu tiež ich si pamataš však? D:
Každý je svet je iný predsa, aj ľudia sú rôzny a pokiaľ s nimi nehráš na jednej lodi a nepoznáš ich, nemôžeš ich súdiť, pokiaľ ste boli len nepriatelia Ja proti tebe nemám nič, no neviem akú máš partiu. Túto hru už beriem len ako zábavu, moja éra vodcovstva a veľkých hier už skončila...
No ja sa nepchám nikde, len sa informujem vopred kto tam bude a či tam stojí niekto/niečo za kliknutie...
Mám rozohratý len jeden svet kde som začal dosť neskoro a je ťažké to dobiehať z úplného okraju sveta, preto rozmýšlam o nových možnostiach.