Používaš zastaranú verziu prehliadača. Preto sa nemusí správne zobrazovať toto či iné webové stránky. Prosím, aktualizuj svoj prehliadač, alebo použi alternatívny prehliadač .
ale tu neide o naskok, to mi je fuk ci som prvy v rebricku alebo miliondvestotreti, ale aby som si vyskusal ten novy system, aby som v nom potom vedel lietat...
no zatial co viem je tam tolko bugov ze nechaju tu 200 hranicu este chvilu ak tak otvoria mozno daslsi svet rovnake parametre akurat vacsi limit hracov
prosim precitaj si aspon par prispevkov co su vyssie pretoze je plny bolo to len pre 200 hracov tusim a potom sa uzavrel pravdepodobne bude spusteny bud novy dalsi alebo otvoreny tento este pre viac hracov preto tam nieje
Veď ono to bude aj tu zverejnené,že sa niečo bude chystať,veď napr. uverejnili,že na bete nový svet 3 s verziou 2.0..Ale keď je tam veľa chýba,tak to je potom oničom.
No naschvál som sa prihlásil na tej bete,no ozaj,buď je to nezvyk,alebo mi to celé prostredie v tej hre nesedí..Mám z toho zlý dojem..No,ale my zastaviť nový update nemôžeme.