DeletedUser
Hosť
V skratke, sorkizmus je umelecký štýl založený na abstraktnom vnímaní jednoduchých ignolomeratických prvkov zosekventovaných jednotlivo v rade usporiadaných trigonometrických vecí, ktoré sa nedajú všimnúť voľným okom. Rád by som Vám predstavil moje umelecká diela, ktoré budem časom dopĺňať. 
Moje prvé dielo má názov "Bezhranatá kocka", keďže na prvý pohľad Vám to kocku pripomínať nebude, a určite si poviete že je to jasná kružnica, BUDETE sa mýliť, najprv musíte pochopiť o čom ten obrázok hovorí, čo ním vlastne chcem vyjadriť a až potom pochopíte čo je to umenie

Celé GoF vie že ja SOrky, som veľmi veľký umelec a taktiež vyznávač absraktného umenie, a za pomoci môjho večného 40%, a 12% kamaráta dokážem vykúzliť aj niečo také...
K tomuto dielu ma inšpiroval, môj večný kamarát LancelotSVK
Bezhranatá kocka:
Poprosil by som povšimnite si všetky detaily, ktorých pravdaže vôbec nie je málo, a pokúste sa pochopiť čo v sebe skrýva tento obrázok

Dokedy to budete robiť, tak ja budem aj s percentnými kamarátmi pracovať na ďalšom
(Garenko no povec či nesom machééér ??
Obraz bez obrazu:
Na toto dielo som sa inšpiroval sám a bez alkoholu. Je to obraz bez obrazu, ktorý znázorňuje, smútok a samotu .
Je tam hlboký zmysel, len ho treba pochopiť, predstavte si že ten obraz ste Vy, a pokúste sa do ňho vžiť, sám, nikde nič nikoho .. 
Samozrejme nekopírovať, kto ho chce, tak zacalovať za ňho aspoň 10 000 eury
Moje prvé dielo má názov "Bezhranatá kocka", keďže na prvý pohľad Vám to kocku pripomínať nebude, a určite si poviete že je to jasná kružnica, BUDETE sa mýliť, najprv musíte pochopiť o čom ten obrázok hovorí, čo ním vlastne chcem vyjadriť a až potom pochopíte čo je to umenie
Celé GoF vie že ja SOrky, som veľmi veľký umelec a taktiež vyznávač absraktného umenie, a za pomoci môjho večného 40%, a 12% kamaráta dokážem vykúzliť aj niečo také...
K tomuto dielu ma inšpiroval, môj večný kamarát LancelotSVK
Bezhranatá kocka:

Poprosil by som povšimnite si všetky detaily, ktorých pravdaže vôbec nie je málo, a pokúste sa pochopiť čo v sebe skrýva tento obrázok
Dokedy to budete robiť, tak ja budem aj s percentnými kamarátmi pracovať na ďalšom
Obraz bez obrazu:
Na toto dielo som sa inšpiroval sám a bez alkoholu. Je to obraz bez obrazu, ktorý znázorňuje, smútok a samotu .

Samozrejme nekopírovať, kto ho chce, tak zacalovať za ňho aspoň 10 000 eury
Naposledy upravené moderátorom: