Nie je to zlé truba, môžeš to využiť aj vo svoj prospech ja som napríklad vybudoval farmu o 5 úrovní a potom som nazhromažďoval veľa surovín a to čo by sa mi normálne stavalo 2 dni som mal za jeden

, ale tiež som sa veľakrát ojebabral s tým.
nevravim ze kuzlo je zle, ale ze je to zle opisane v pomocnikovi (na wiki) a v hre (v chrame), ale to sa tyka vacsiny veci... clovek musi skusat, kym sa nauci...
Ci je kuzlo dobre / zle necham nech to zvazi kazdy sam.
Ja som zvykol stavat vojakov tak, ze som naklikal na 3 dni, inak by stavalo 6, ale v podstate ti to kuzlo navyse neda nic, len rychlejsie stavias. Mas s tym navyse kopec roboty, musis popresuvat vela surovin do mesta a klikas jak saleny, najpr tie suroviny treba presuvat a potom ked su max, tak das cvicit vojakov a to 7 krat dookola...
za ten cas si mozes dat cvicit armu vo viacerych mestach a v podstate, ked stavias naraz v 2 mestach tak stavias vlastne rovnako rychlo ako ked v jednom pouzijes rast populacie. Ale usetris tak klikanie s presuvanim surovin, a usetris priazen za ktoru si das napr Spokojnost a tak mas tych surovin viac...
ale zide sa to napr ked utocis, a treba ti rychlo dorabat straty a znova utocit
edit: sry, bola rec o volani mora, ale to je v podstate to iste, ale na lode