spam? čosi ani by ma nenapadlo...
DeletedUser1810 Hosť 20. Júl 2011 #62 Veď Fórum je tu predsa na to, aby sme tu rozoberali takéto veci.. bolo by choré keby nám za toto dali kartu..
Veď Fórum je tu predsa na to, aby sme tu rozoberali takéto veci.. bolo by choré keby nám za toto dali kartu..
DeletedUser Hosť 20. Júl 2011 #67 jáj...tak otvor počítač klikni tam pravým tlačidlom a opíš akú máš RAM-ku
DeletedUser Hosť 20. Júl 2011 #69 podľa mňa to nebude v tom že je slabý to bude v tom že to je na prácu surfovanie po nete...ved je to notebook ktory ani neba DVD-ROM...
podľa mňa to nebude v tom že je slabý to bude v tom že to je na prácu surfovanie po nete...ved je to notebook ktory ani neba DVD-ROM...
DeletedUser Hosť 30. Júl 2011 #72 slimi 1, mozno nemas prava na zmenenie pozadia,nemate nahodou delene ucty s brachom?ze ty mas svoj a on ma svoj,...
slimi 1, mozno nemas prava na zmenenie pozadia,nemate nahodou delene ucty s brachom?ze ty mas svoj a on ma svoj,...
DeletedUser Hosť 4. Aug 2011 #75 slimi1 napísal/-a: track12 nie každý má vlastný notebook Klikni pre rozšírenie... myslel som tym ucty na pc/notase saq ani ja nemam vlastny notebook (ale dlho to uz tak nebude) ....
slimi1 napísal/-a: track12 nie každý má vlastný notebook Klikni pre rozšírenie... myslel som tym ucty na pc/notase saq ani ja nemam vlastny notebook (ale dlho to uz tak nebude) ....