DeletedUser1350
Hosť
Je to iba taky moj napad s nikym som to nekonzultoval ale hram tuto hru uz dost dlho nie na jednom serveri a vsade sa deje to iste .O co ide ?Spusti sa novy server a hned sa nan nahrnu dravci s inych serverov zvycajne z prvej 200-vky ktori novym hracom nedovoluju hrat . Neverite? Nuz staci sa pozriet na ktorykolvek svet ci stary alebo novootvoreny skuste sa nan prihlasit po mesiaci alebo dvoch od otvorenia.Ste na kraji mapy stavate si mestecko a snazite sa dobit dediny na ostrove mate ochranu 5 dni za 5 dni postavite leda tak ... Zatial si Vas nikto nevsima mate 1000 , 2000 3000 bodou a vtom sup prvy utok pozriete sa kto a zistite :Mrchozrut ! nech ma akykolvek nick vzdy sa jedna o toho isteho zdochlinara s rovnakym IQ.Zdochlinar je hrac ktory je tu dlhsie ma minimalne 10 miest strcil sa do spojka ktore bolo okolo neho a prakticky tym stratil nepriatela robi si KB festivalom neutoci na seberovnych alebo silnejsich z inych ally ale ciha na zacinajucich hracou kedy im skonci ochrana aby zacal ukazovat aky je hrdina .A preto ked sa pozriete na ktorykolvek svet miznu hraci ktori sa prihlasili neskor .ja som resetol a dal zmazat ucet na Gamme a prihlasil som sa na Iotu som na kraji mapy bolo nas tu novych hracov 20 zostali sme traja najodolnejsi .Mne proti zdochlinarom pomahaju hraci ktori su tu z Gammy .Iny take statie a ani znamosti nemaju tak radsej odidu .
Ja neviem ci sa to da ale navrhoval by som niekolko veci na ochranu novych hracov:
1,zablokovat moznost aby hraci mohli hrat na viacerych serveroch sucasne (tym sa obmedzi pristup dravcov na nove servery)
2, ochranu proti utoku aspon na 1 mesiac (5 dni pre samostatne hrajuceho hraca je nic)
3,nemoznost vyvolat povstanie skor ako ho vyskuma samotny hrac (tym ze je sam pripraveny preberat moze byt prebrany)
4,nemoznost zalozit a vstupit do akejkolvek ally kym nedosiahne aspon 50 000 bodou
Myslim si ze toto ma byt hra pre jedneho hraca a zrejme tak bola aj zakladatelom myslena a preto tuna chyba moznost aliancneho utoku kde mozu utocit sucasne 4hraci a kde sa proste casy vsetkych jednotiek zosuladia podla navzdialenejsieho utocnika
Ja neviem ci sa to da ale navrhoval by som niekolko veci na ochranu novych hracov:
1,zablokovat moznost aby hraci mohli hrat na viacerych serveroch sucasne (tym sa obmedzi pristup dravcov na nove servery)
2, ochranu proti utoku aspon na 1 mesiac (5 dni pre samostatne hrajuceho hraca je nic)
3,nemoznost vyvolat povstanie skor ako ho vyskuma samotny hrac (tym ze je sam pripraveny preberat moze byt prebrany)
4,nemoznost zalozit a vstupit do akejkolvek ally kym nedosiahne aspon 50 000 bodou
Myslim si ze toto ma byt hra pre jedneho hraca a zrejme tak bola aj zakladatelom myslena a preto tuna chyba moznost aliancneho utoku kde mozu utocit sucasne 4hraci a kde sa proste casy vsetkych jednotiek zosuladia podla navzdialenejsieho utocnika
Naposledy upravené moderátorom: