DeletedUser1618
Hosť
Občasne hrávam CS1.6, NFS asi tak 2x za rok A Grep samozrejme a hrávala som aj rybičky na FB ale skapali svine
Zvaci farmu a sklad. Limit budov je akurat vyvazeny s vyskumami, rolnickymi dedinami a s dolezitostou ziskavat nove mesta. Nemozes mat napriklad bane na 300, lebo rolnicke dediny sa nezvacsuju a potom by uz nemali vyznam v hre. Urovne v stovkach by z toho spravili nudnu hru. Pridem s milion vojakmi lebo to hram dlhsie. S takou presilou vyhram bez strat. Potom pride niekto s 2 milionmi vojakov lebo on nikdy nebojoval. Cisla a limity trafili tvorcovia dobre.Wolfyku - malej sklad, malý počet obyvatelstva... Kde mám pořád shánět kulturní body ?
blba napovedaVíš kolik vojáků mě stálo jen farmení zemědělek, než jsem pochopila o co kráčí ?? Zbytečný ztráty, který mi nikdo nenahradí - naprosto zby-teč-ně.
mozno rovnako zlozite ako rolnicke dediny, staci to raz zistit a bude toA takový složitý zabírání... Města co se sami automaticky zmenšujou......
obmedzenost je tu dana tym ze cim dalej tym vac kultury poterbujesnavíc nemáš jasně daný a omezený počet měst jako třeba na DK...
Svet je urcite konecny. A s tym ze by hraci nemali koho dobyvat si myslim ze problem nie je.Ale ten svět, se bude neustále rozrůstat - rozpínat...
Vzdálenosti budou větší a větší a jak budou ubývat hráči, tak budou ti milionoví hráči muset ZAKLÁDAT nová prťavá městečka, která budou muset piplat od NULA bodů.....