DeletedUser
Hosť
Ahoj, chcel by som na úvod povedať že naša budúca Aliancia by Mohla byť v Celku Dobrá keď sa sem niaky hráči napíšu že by chceli ísť do Mojej budúcej Aliancie.
- Srdce Aliancie by Mohlo byť na JuhoZápade čiže asi Moria 54 a 45 atd.
- Mám Plán aby Naša aliancia Bohovia Olimpu Bola jedna z najlepších či na Body normálne alebo Bojové Body
Rád By som sa Predstavil som RisoSK zo Slovenska
- Mám skúsenosti zo Alfy CZ 10 000Bodou a 2 mestá
, Potom Delta SK 4500 2 Mestá Stále v Boji a v Rozvoji Zakladateě bývalého 3. Spojenectva Menom Kingdom of Heaven.
- Keďže som na Notebooku skoro Non stop takže mám Kopec času na Pozývanie a Vopred Oznamujem že Profil Bohovia Olympu je Pripravení na v Mojom Worde
- Mám tiež v Pláne Dosť Spojencou ale aj Pekné Vojny
- Chcem sa Dostať aspom do prvej 500 lebo tu Budem bývať dosť často a Mám dobré skúsenosti na Postup Stavby takže ak sa mi to Podarí hráči z Aliancie sú Hlavne Pod Mojou Ochranou.
- Samozrejme očakávam aby sa členovia zapájali do Fór a možu sa zapájať aj do Nepovinných Vecí ako Spoločné útoky, Pomoc členou pri Napadnutí atd.
Výhoda
Hráči Ktorí sa zapíšu tu na Mojom fóre a Poznajú dobre Grepolis ako BB - kódy a majú čas na Riadenie Paktou a Pozývanie Hráčou a Pomáhať pri vývoji fóra, armády atd.
Obrázok Aliancie Bude Boh Áres uvidíte v dni Otvórenie(obrázok pre istotu nebudem zverejńovať')
Hladať sa bude:
Náborár Aktívny aspom 2hod Denne
Diplomat Aktívny aspom 1x Denne
Vodce to Preberieme v Hre Neskoršie
Správca Fóra (3x) Aktívny aspom 2hod Denne
Minister Obrany Aktívny aspom 2hod Denne
Minister Útoku Aktívny aspom 2hod Denne
- Srdce Aliancie by Mohlo byť na JuhoZápade čiže asi Moria 54 a 45 atd.
- Mám Plán aby Naša aliancia Bohovia Olimpu Bola jedna z najlepších či na Body normálne alebo Bojové Body
Rád By som sa Predstavil som RisoSK zo Slovenska
- Mám skúsenosti zo Alfy CZ 10 000Bodou a 2 mestá
- Keďže som na Notebooku skoro Non stop takže mám Kopec času na Pozývanie a Vopred Oznamujem že Profil Bohovia Olympu je Pripravení na v Mojom Worde
- Mám tiež v Pláne Dosť Spojencou ale aj Pekné Vojny
- Chcem sa Dostať aspom do prvej 500 lebo tu Budem bývať dosť často a Mám dobré skúsenosti na Postup Stavby takže ak sa mi to Podarí hráči z Aliancie sú Hlavne Pod Mojou Ochranou.
- Samozrejme očakávam aby sa členovia zapájali do Fór a možu sa zapájať aj do Nepovinných Vecí ako Spoločné útoky, Pomoc členou pri Napadnutí atd.
Výhoda
Hráči Ktorí sa zapíšu tu na Mojom fóre a Poznajú dobre Grepolis ako BB - kódy a majú čas na Riadenie Paktou a Pozývanie Hráčou a Pomáhať pri vývoji fóra, armády atd.
Obrázok Aliancie Bude Boh Áres uvidíte v dni Otvórenie(obrázok pre istotu nebudem zverejńovať')
Hladať sa bude:
Náborár Aktívny aspom 2hod Denne
Diplomat Aktívny aspom 1x Denne
Vodce to Preberieme v Hre Neskoršie
Správca Fóra (3x) Aktívny aspom 2hod Denne
Minister Obrany Aktívny aspom 2hod Denne
Minister Útoku Aktívny aspom 2hod Denne
Naposledy upravené moderátorom: