Změny na wiki

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser5599

Hosť
Všem stránkám o běžných i mýt. pozemních jednotkách byl nahrán nový header s menu.
Krom toho pracujeme na stránkách o prakovnících a bojovnících s mečem. :) Tak detailní popis a seznam zabere nějakou dobu udělat, takže než takové změny uděláme u všech jednotek, asi se chvilku načekáte.

Pevně ale věříme, že tyto informace pro vás budou užitečné a budou se vám hodit.. ať už přímo vám, nebo nováčkům, které případně budete mít pod svými lektorskými křídly. ;)
 

DeletedUser5599

Hosť
Stejným stylem došlo k úpravě, resp. přepsání i stránky o nočním bonusu. Původní znění
Nočný bonus závisí od nastavenia sveta. Ak je na svete aktívny a nie je zadané nastavením sveta je nočný bonus 100% Čo znamená, že obranca má bonus 100% k obrane.
Bylo sice správné, leč trochu strohé. Opět obohaceno o nějaké ty postřehy z praxe.
https://wiki.sk.grepolis.com/wiki/Nočný_bonus
 

DeletedUser5599

Hosť
Připsal jsem k bojovým bodům ještě jeden tip, zmínil jsem chování bonusů při rozdělování bodů při podpoře... a také to rozdělování samotné. :)

Krom toho byly podniknuty určité přípravy na nové menu.
 

DeletedUser5599

Hosť
Proběhla řada korekcí, také pár překladů a připravujeme nový přehled bonusů. :) Aktuálně jsou na wiki dva přehledy bonusů - těch z ostrovních úkolů a těch z eventů. Do budoucna to smrskneme pod jednu střechu a oba stávající odpálíme. Je nám jasné, že přesto některé můžou zajímat např. pouze odměny z eventů, takže jsme připravili funkci filtrování.

Samotný přehled poskytne krom úplného seznamu bonusů (až na ty velice vzácné - např. Polibek sirény Tesaloniké objevující se o sv. Valentýnu atp.) také informace o chování těchto bonusů a obecné informace o bonusech jako takových. Takže se máte nač těšit! ;) Byste se divili, co za efekty všechno ve hře je...
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore