DeletedUser3690
Hosť
Koncept-Takže....ide vlastne o novú budovu alebo o pridanie funkcie do niektorej budovy pri čom by to znamenalo to, že za suroviny si môže hráč vylepšiť zbroj alebo útok jednotiek...samozrejme nie moc rapídne ale o také 1-3 stupne, pričom každá jednotka by mala vlastné vylepšenie napr. Zosilnený železný prak alebo Zosilnené kožené chrániče atď...
Dôvod-Myslím si, že jednotky sú dosť rovnocenné, a často rozhoduje morálka a šťastie ktoré hráč neovplyvní...takže prečo nedať hráčom spôsob ako si zosilniť armádu?
Detaily- Každá jednotka by mala 2 alebo i viac druhov vylepšení....napr. 1 do útoku a 1 do obrany....do ktorej by som tiež nechal na autoroch...keby chceli tak trebárs i do všetkých...no o tom až neskôr.....
Grafika-nechal by som na autoroch....no ako som už spomínal, buĎ nová budova alebo nejaký dodatok v skladisku alebo v kasárňach .....
Rovnováha-keďže ju bude môcť stavať každý...nevidím žiadny problém
Podvádzanie-neviem o nijakom spôsobe podvádzania
Záver-myslím si, že by to mohol byť dobrý nápad ktorý vy trošku oživil hru
Dôvod-Myslím si, že jednotky sú dosť rovnocenné, a často rozhoduje morálka a šťastie ktoré hráč neovplyvní...takže prečo nedať hráčom spôsob ako si zosilniť armádu?
Detaily- Každá jednotka by mala 2 alebo i viac druhov vylepšení....napr. 1 do útoku a 1 do obrany....do ktorej by som tiež nechal na autoroch...keby chceli tak trebárs i do všetkých...no o tom až neskôr.....
Grafika-nechal by som na autoroch....no ako som už spomínal, buĎ nová budova alebo nejaký dodatok v skladisku alebo v kasárňach .....
Rovnováha-keďže ju bude môcť stavať každý...nevidím žiadny problém
Podvádzanie-neviem o nijakom spôsobe podvádzania
Záver-myslím si, že by to mohol byť dobrý nápad ktorý vy trošku oživil hru