Používaš zastaranú verziu prehliadača. Preto sa nemusí správne zobrazovať toto či iné webové stránky. Prosím, aktualizuj svoj prehliadač, alebo použi alternatívny prehliadač .
práve že to tam úpada,wasteland sa rozpadol Ostrovná aliancia sa na nič nezmôže a legends tam majú len pár dobrých hráčov tak že žiadne veľké boje nečakám
Na tom svete by som mal len útok, čo mi odpália to my odpália ale mesto mi nevezmu a ja im to vrátim
Nehrám tam ani by ma to nebavilo moc ale bola by to veľmi dobré
to je ale tvoja taktika by neuspela,pozri sa nato takto keby len zakladáš tak rastieš úplne pomalý preto tam každý skoro dobýja,keby si mal len útok niekto by si ťa od sledoval a by ťa vždycky úplne vyčistil jak by si mal len útočnú armu
ja chápem až moc dobre ale pochop hrám ten svet už dlho a mesta duchov sa tam dajú dobývať !!! a sú to normálne veľké 10 000 mesta a tie musíš 24 hodín brániť,odporučím zahrať a potom sudiť
áno, ale neviem prečo tam ešte píše že tento svet sa uzavrie o 0 dní. Dnes skončil odpočet a svet sa mal uzavrieť, či? Naďalej sa dá ešte na svet prihlásiť a pod.