DeletedUser4379
Hosť
Vážení, hráči
V mene starších hráčov fóra a Admin teamu Vám chcem poďakovať, za účasť na:
Vianočnej súťaži
Tu sa chcem veľmi poďakovať všetkým zúčastneným hráčom ktorých bolo celkom dosť
Zúčastnilo sa dokopy 17 hráčov, podmienky splnili všetci zúčastnení, za čo som veľmi rád. Mali sme tu lepšie aj horšie výtvory, ale 100 ľudí, 100 chutí, takže ja to hodnotiť nemôžem a hráči si vybrali vlastných favoritov
.
Hlasovanie na anketách
Hlasovania v anketách sa zúčastnilo veľmi veľa ľudí na podmienky nášho fóra. Len do hlasovania o Vzburu alebo Dobývanie sa zapojilo 90 ľudí a z toho väčšina z nich aj do konverzácie. Snáď sa rozhodlo dobre a náš nový svet, bude plný aktívnych hráčov s množstvom chuti do hry
Posledná vec za ktorú by som chcel poďakovať, je aktivita na fóre, za ktorú som ja neskutočne rád
Dlho som hľadal spôsoby ako ju zvýšiť a po súťaži sa to konečne podarilo, čo mňa neskutočne teší. Teraz je tu aktivita skoro spamová
Dúfam, že nám tu zostanete a budete sa ďalej vyjadrovať k témam na fóre.
Ďakujem!!!!!!
V mene starších hráčov fóra a Admin teamu Vám chcem poďakovať, za účasť na:
Vianočnej súťaži
Tu sa chcem veľmi poďakovať všetkým zúčastneným hráčom ktorých bolo celkom dosť
Hlasovanie na anketách
Hlasovania v anketách sa zúčastnilo veľmi veľa ľudí na podmienky nášho fóra. Len do hlasovania o Vzburu alebo Dobývanie sa zapojilo 90 ľudí a z toho väčšina z nich aj do konverzácie. Snáď sa rozhodlo dobre a náš nový svet, bude plný aktívnych hráčov s množstvom chuti do hry
Posledná vec za ktorú by som chcel poďakovať, je aktivita na fóre, za ktorú som ja neskutočne rád
Ďakujem!!!!!!

S pozdravom Marshall