Ostrovné úlohy

DeletedUser5961

Hosť
AKo neviem čo to je za *** pardon za slovník ale *** ma to neviem prečo tie ostrovne úlohy sa stale načitaju a načitaju ale nemám ich neviete prečo potrebujem pomocť ako mam potom levliť herov ? A screen tam nejde dať neviem prečo boha som trigred jak *** lebo nič mi nejde tak prosi aspoň o toto .
S pozdravom HsoloP .
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5599

Hosť
Vyscreenuj nám nejprve deník misí. :) Pokud máš problém s jeho vložením, zkus nám ho popsat.
 

DeletedUser5961

Hosť
Určite to ide aj bez nadávok. Čo je za problém? :)
Heeej no tak ak si slepí tak ja zato ako fakt nemôžem na začiatku textu som písal pardon za slovník ty *** tak sa nauč čítať z porozumením .
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5599

Hosť
furt tam je daká chyba
Vypadá z nás někdo na to, že je tu věštkyně? Když blíže nespecifikuješ, jakou chybu ti to hází, těžko se posuneme dál. Osobně jsem právě nyní zkusil kliknout na tlačítko Nahrát soubor a bez potíží jsem nahrál libovolný obrázek z počítače. Pak už jenom stačilo kliknout na tlačítko, zda ho chci jako náhled nebo jako plný obrázek v příspěvku.

Co se týče slovníku, na žádné omluvy tu nehrajeme. Buď budeš psát slušně, nebo se podle toho zařídím a min. toto téma uzamknu. Bez slušného vyjadřování a snahy dodat další informace nehodlám cokoli řešit.
 

DeletedUser5961

Hosť
No takže vy dvaja internets heroes ja som tu prišiel riešiť problém tak máte so mnou problém tak davaj adresu idem si po teba k tej chybe idem krok po kroku .
Vyskytla sa nasledovná chyba
Vyskytol sa problém pri nahrávaní tvojho súboru.

Bez názvu.png m
Mám tam toto .
Tak nato idem inak tuna je môj screen .
https://ctrlv.cz/Ur31
 

DeletedUser5599

Hosť
Tak odpočet pod Nová ostrovná úloha ti říká, za jak dlouho se nová ostrovní mise objeví. Jakmile odpočet doběhne, měla by se ti objevit. Pokud ne, sděl, jak se ti ten deník úloh chová dál.
Jinak, ostrovní úkoly se generují každých několik hodin tak dlouho, dokud jich nemáš 6 (počítají se i ty splněné, kde nemáš stále vybranou odměnu), nebo dokud se mají kde objevovat (na každém velkém ostrově mohou být max. 2, tudíž pokud máš města jen na jednom nebo dvou velkých ostrovech, nebo na žádném, je limit nižší). Velký ostrov poznáš tak, že na něm může být až 20 měst a jsou na něm vesnice. Na menších ostrovech se úkoly neobjevují.

Edit: Vzhledem k tomu, že podle externích statistik máš jen dvě města na moři 46, nebudeš je mít na těchto menších ostrovech?
 

DeletedUser5599

Hosť
Dívám se přímo na ten svět a je to, jak jsem psal výše. Obě města máš na malém ostrově. Na něm se ostrovního úkolu nikdy nedočkáš. Generují se jen na 20místných ostrovech.
 
Hore