DeletedUser
Hosť
Chvílu som iba tak rozmýšlal a prišlo mi na mysel že čo tak keby bol nový boh...Nemusí byť do normálneho grepolisu...Môže ísť aj ako další boh do sveta hrdinov...aj ked viem že to asi neprejde neodolal som a dal som to sem
Apolón- Boh Slnka.Jeho slnečný voz nám dáva svetlo a jeho luk so slnečnými šípmi sú zas slnečné lúče.
Apolónove kúzla:
Slnečný ludia
Popis: Apolón sa rozhodol vytvoriť slnečných ludí ktorých venuje tvojmu mestu.
Následok: Dostaneš 5 slobodnej populácie.
Cena: 60 priazne
Slnečná búrka
Popis: Apolón zosiela na nepriatelov strašné teplo.
Následok: Nepriatelské mesto bude mať o 5% slabších vojakov,10% horšie taženie surovín a o 5% pomalšie stavanie budov
Cena: 160 priazne
Apolónova inkvizícia
Popis: Apolón zošle na dané mesto svojich služobníkov ktorý budú preskúmavať nepriatelské mesto či ho tam niekto uznáva
Následok: Dané mesto príde o 5 vojakov a 5 slobodnej populácie
Cena: 110 priazne
Apolónová smršť slnečných šípov
Popis: Apolón sa nahneval na to že niekto pochoduje s armádou na mesto kde ho uznávajú
Následok: Nepriatel príde o 5% morálky a o 5% mužov v armáde
Cena: 200 priazne
a teraz sa neviem rozhodnúť -_-´´ či tam dať toto alebo nasledujúce kúzlo...prosím aby ste napísali do vášho príspevku ktoré kúzlo mám odstrániť...
Slnečná púšť
Popis: pred nepriatelom sa zrazu objaví púšť...
Následok:nepriatelská pochodujúca armáda príde o 20 mužov a spomalí sa o 30%
Cena: 140 priazne
Mýtické jednotky
Slnečná kostra
Popis: Tieto slnečné kostry niesu moc silné ale kto sa ich dotkne tak od tej extrémnej teploty umrie!
tupá zbran útok: 200 Obrana proti tupým zbraniam: 300
rýchlosť: 10 Obrana proti ostrým zbraniam: 90
kapacita: 60 Obrana proti strelným zbraniam: 40
Škorpion
Popis: Tento obrovský škorpion ma skoro neprerazitelný pancier možné je ho poraziť iba ostrou zbranou na spodku pancieru.
ostrá zbran útok: 600 Obrana proti tupým zbraniam: 980
rýchlosť: 17 Obrana proti ostrým zbraniam: 110
kapacita: 700 Obrana proti strelným zbraniam: 740
Dopad na hru by to nemal mať žiadny...Tak ja neviem posúdte sami aj ked to môže byť otrasné chcel som sa tu s Vami podeliť o môj nápad...
Apolón- Boh Slnka.Jeho slnečný voz nám dáva svetlo a jeho luk so slnečnými šípmi sú zas slnečné lúče.
Apolónove kúzla:
Slnečný ludia
Popis: Apolón sa rozhodol vytvoriť slnečných ludí ktorých venuje tvojmu mestu.
Následok: Dostaneš 5 slobodnej populácie.
Cena: 60 priazne
Slnečná búrka
Popis: Apolón zosiela na nepriatelov strašné teplo.
Následok: Nepriatelské mesto bude mať o 5% slabších vojakov,10% horšie taženie surovín a o 5% pomalšie stavanie budov
Cena: 160 priazne
Apolónova inkvizícia
Popis: Apolón zošle na dané mesto svojich služobníkov ktorý budú preskúmavať nepriatelské mesto či ho tam niekto uznáva
Následok: Dané mesto príde o 5 vojakov a 5 slobodnej populácie
Cena: 110 priazne
Apolónová smršť slnečných šípov
Popis: Apolón sa nahneval na to že niekto pochoduje s armádou na mesto kde ho uznávajú
Následok: Nepriatel príde o 5% morálky a o 5% mužov v armáde
Cena: 200 priazne
a teraz sa neviem rozhodnúť -_-´´ či tam dať toto alebo nasledujúce kúzlo...prosím aby ste napísali do vášho príspevku ktoré kúzlo mám odstrániť...
Slnečná púšť
Popis: pred nepriatelom sa zrazu objaví púšť...
Následok:nepriatelská pochodujúca armáda príde o 20 mužov a spomalí sa o 30%
Cena: 140 priazne
Mýtické jednotky
Slnečná kostra
Popis: Tieto slnečné kostry niesu moc silné ale kto sa ich dotkne tak od tej extrémnej teploty umrie!
tupá zbran útok: 200 Obrana proti tupým zbraniam: 300
rýchlosť: 10 Obrana proti ostrým zbraniam: 90
kapacita: 60 Obrana proti strelným zbraniam: 40
Škorpion
Popis: Tento obrovský škorpion ma skoro neprerazitelný pancier možné je ho poraziť iba ostrou zbranou na spodku pancieru.
ostrá zbran útok: 600 Obrana proti tupým zbraniam: 980
rýchlosť: 17 Obrana proti ostrým zbraniam: 110
kapacita: 700 Obrana proti strelným zbraniam: 740
Dopad na hru by to nemal mať žiadny...Tak ja neviem posúdte sami aj ked to môže byť otrasné chcel som sa tu s Vami podeliť o môj nápad...