DeletedUser
Hosť
Rak podľa mňa je to heroes (hrdinovia), nie je to síce historický film, vlastne ono to nie jee ani film ale seriál
ALE SUÚÚÚ DOBRYYYYYYYYYYYYYY
D:
jj, súhlasím
Pán prsteňov je proste NUMERO UNO![]()
300 sparťanov (známy pod menom 300) tu máš scénku:
http://www.youtube.com/watch?v=aTXlWYdodnc
Súhlasím. Naozaj dobrý historický film. No ako som sa dočítal. Na konci, keď Leonidas zomiera, neboli tam len jeho spartskí vojaci(zvyšky z 300), ale aj 700 spojencov z mesta Thespia(z pôvodných 7000 spojencov).
Napriklad zradca bol Kvasimodo, perzski vojaci boli zombici... To su fantasy prvky.Aké veci tam neboli réalne, povedz.
A ešte je dobrý Posledný samuraj a Amadeus.. Môj skromný názor no![]()
Napriklad zradca bol Kvasimodo, perzski vojaci boli zombici... To su fantasy prvky.
Okrem nich su tu aj ine ako napriklad to, ze Perzania nevyzerali ako Perzania ani s nimi nemali okrem lukov nic spolocne. Vyzerali ako americky poulicny gang. Je nerealne aby bitka v skutocnosti prebehla tak ako v tom filme a aby sa ludia na oboch stranach spravali tak ako vo filme.
Ucelom tohto filmu nebolo spravit dobry film podla reality. Nemalo to ukazovat ziadnych hrdinov, odvahu, myslienku, nic, nemalo to mat dej.
Malo to ukazat hromadu zeleznej zbroje, mlatenia a to umelecky spracovat tak aby to vyzeralo "cool" a malo apokalypticku atmosferu, ze vsetko bolo cierne.
Svoj ciel film splnil.
Ved to je klasicky americky film. Nemozes si predsa mysliet ze to takto bolo naozaj.