DeletedUser
Hosť
Koncept:
Zmena vlastnosti mýtickej jednotky.
Dôvod:
Chýba mi takýto „option“ v hre.
Detaily:
Chýba mi v hre mýtická jednotka, ktorá by vedela lietať + mala by strelný útok.
Viem, že taký je Pegas od Atény, ale je to obranná jednotka, ktorá by bola veľmi neefektívna v útoku.
Mám teda na mysli útočnú jednotku-
Podľa mňa by mohla byť mierne modifikovaná Erinya
-ona má strelný útok + mohla by mať vlastnosť lietanie ( nie je potreba stavať prepravné lode )
Grafika:
Nie je potrebné nič meniť.
Rovnováha:
Tento krok by podľa mňa jednak optimalizoval hru + určite by ju oživil. Už dlhšie a na viacerých svetoch som si všimol, že niektoré mýtické jednotky sa takmer vôbec nepoužívajú, čo je škoda lebo je to celkom zaujímavé oživenie hry.
( hydra je tiež takmer úplne pass ale tú neriešim v tomto príspevku )
Taktiež kyklop má strelný útok tak ako Erinya, ale podľa vlastností je to zasa skôr obranná jednotka ako kerberos + sú to nelietajúce jednotky.
Podvádzanie:
Vôbec sa nedotýka uvedenej zmeny.
Záver:
Bolo by dobre si túto tému všimnúť, rozvinúť a hlavne realizovať.
Zmena vlastnosti mýtickej jednotky.
Dôvod:
Chýba mi takýto „option“ v hre.
Detaily:
Chýba mi v hre mýtická jednotka, ktorá by vedela lietať + mala by strelný útok.
Viem, že taký je Pegas od Atény, ale je to obranná jednotka, ktorá by bola veľmi neefektívna v útoku.
Mám teda na mysli útočnú jednotku-
Podľa mňa by mohla byť mierne modifikovaná Erinya
-ona má strelný útok + mohla by mať vlastnosť lietanie ( nie je potreba stavať prepravné lode )
Grafika:
Nie je potrebné nič meniť.
Rovnováha:
Tento krok by podľa mňa jednak optimalizoval hru + určite by ju oživil. Už dlhšie a na viacerých svetoch som si všimol, že niektoré mýtické jednotky sa takmer vôbec nepoužívajú, čo je škoda lebo je to celkom zaujímavé oživenie hry.
( hydra je tiež takmer úplne pass ale tú neriešim v tomto príspevku )
Taktiež kyklop má strelný útok tak ako Erinya, ale podľa vlastností je to zasa skôr obranná jednotka ako kerberos + sú to nelietajúce jednotky.
Podvádzanie:
Vôbec sa nedotýka uvedenej zmeny.
Záver:
Bolo by dobre si túto tému všimnúť, rozvinúť a hlavne realizovať.