Kaviareň sveta Sparta

DeletedUser5599

Hosť
Ahoj, obávám se, že vás nepotěším. Ne vždy jsou dedukce z toho, co je na první pohled viditelné, správné. Vezměte prosím v potaz, že hrajete na prvním světě se zcela novým zakončením hry. Tato změna byla zavedena s určitým záměrem. Je tedy určitě zájmem všech - jak vaším, tak i naším - aby tato novinka co nejdříve a co nejlépe naplnila důvod, kvůli kterému byla implementována. Momentálně nevíme, zda ji ještě nebude zapotřebí upravit, proto potřebujeme nastavení světa, které bude nejen atraktivní, ale také takové, které nám poskytne relevantní výsledky, navíc v rozumném čase. Proto byly světy plošně spuštěny s vysokou rychlostí (3 až 4), s morálkou a 12hodinovou dobou obléhání (pokud nebyl svět spuštěn se vzpourou). Tyto proměnné jsou momentálně neměnné.

Nastavení světa se po jeho spuštění nemění, nikdy. Důvodem jsou s tím spojené technické komplikace, které by mohly zapříčinit i restart serveru, a tím i ztrátu dosaženého herního pokroku hráčů. Mrzí nás, pokud vám nynější nastavení světa nevyhovuje, a doufáme, že příště se už trefíme do noty zase vám. Potěší nás však, pokud se hry na tomto světě přesto zúčastníte, a poskytnete nám tak data k analýze, zda všechno je tak, jak má.

Co se týče začátečnické ochrany na CZ trhu, resp. její změny těsně před spuštěním, nikde takovou zpětnou vazbu nevidím a také nevidím záznam o změně.

A v neposlední řadě ankety. Od těch se plošně ustoupilo - postrádají smysl. Většina hráčů nezohledňuje nastavení světa do takové míry, aby jim to stálo za účast. Výsledky jsou tak mnohdy značně zkreslené. Hlasuje neustále tatáž skupina hráčů, tím pádem se zdá, že až na jemné rozdíly komunita preferuje neustále totéž nastavení. Snad tedy rozumíte, že tudy cesta nevede. Nastavení tedy musíme určovat dle jiného klíče. Ankety se objevují už jen pouze na EN a DE trzích, kde je hráčská základna přeci jen početnější. Přesto ani zde nemají tato hlasování rozhodující hodnotu.
 

DeletedUser6110

Hosť
Svetu sa určite zúčastníme, už sme sa tak rozhodli ale bude to naozaj dlhé a zložité pri dobýjaní a dosť to spomalí postup, viem že ide o test ale 12 hodinové dobývania budú ľahkým cieľom práve pre zlatkarov a zlatenie najviac skresluje výsledok svetu a na týchto 12 hod budú doplacať najviac hráči ktorý nevrážaju do hry peniaze :) každopadne hra je o zábave a pohode a na Sparte bude srandy dosť :D
 

DeletedUser6120

Hosť
Svetu sa určite zúčastníme, už sme sa tak rozhodli ale bude to naozaj dlhé a zložité pri dobýjaní a dosť to spomalí postup, viem že ide o test ale 12 hodinové dobývania budú ľahkým cieľom práve pre zlatkarov a zlatenie najviac skresluje výsledok svetu a na týchto 12 hod budú doplacať najviac hráči ktorý nevrážaju do hry peniaze :) každopadne hra je o zábave a pohode a na Sparte bude srandy dosť :D
Už se moc těšíme , 12 hodin je sice dost dlouho na noční dobývání , ale i tak ..... WF (Oldo65)
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5599

Hosť
Vojsko ve větší míře "zlatí" jen velmi mizivé procento hráčů. A každý hráč je stále omezen obyvateli, což je zrovna omezení, které je znát, když zohledníme, jak dobývání funguje. Ano, dobývání nebude snadné, ale kdo také říká, že takové má být?
 

DeletedUser6120

Hosť
No určitě se zůčastníme , škoda jen té doby dobývání 12 hodin , ale i tak už se moc těšíme (Oldo65) na cz servru.
 

DeletedUser6110

Hosť
Dobývanie nie je zložite :) pre jednotlivca hej ale nie pre zohranú ali..
 

DeletedUser6111

Hosť
"Vojsko ve větší míře "zlatí" jen velmi mizivé procento hráčů." to že vojsko zlatí málo ľudí neznamená že to nič nezmení. Väčšina hráčov čo zlatí vojsko má najväčší počet miest na svete a ten výsledok dobývania to fakt ovplyvní . Na cz serveroch sa. Neraz stalo že hráč z jedného mesta posielal 3 útoky plné OLiek počas jedného dobývania.. A to posielal asi tak z 20 miest.
 

DeletedUser5599

Hosť
Dobývanie nie je zložite :) pre jednotlivca hej ale nie pre zohranú ali..
Přesně proto má i minimální dopad samotný jedinec. Kolektiv ho vždy převýší. A pokud ne, je něco špatně s tím kolektivem, který by opravdu neměl mít v takovém případě nárok na vítězství. Režim Dobývání se také potýká s nešvarem, že k obléhání dochází zejména před začátkem nočního bonusu. Celkem nudná a snadno čitelná taktika, ne? Tohle je výzva, která navíc přidá na strategickém významu Heleny a Demokracie. Boje budou záživnější, členové aliance budou muset komunikovat, aby došlo ke správnému rozložení sil... zkrátka vydrží jen ti nejlepší. A o to přeci jde, ne? ;)
 

DeletedUser6110

Hosť
Sindri v niečom máš pravdu, dosiahnete že tu naozaj vyhraju len ali s najlepšou taktikou ale dovoľ mi pripomenúť váš najväčší problem s ktorým sa tu potýkate ;) takýto svet bude trvať strašne dlho a na ktorom slovenskom servere sa nestalo že po najneskôr 8 mesiacoch sa zo sveta nestal mŕtvy svet čakajúci na uklnčenie ? :) a keď konečne date pekné rychle nastavenia sveta.. stopnete takto dobrý svet na 12 hodinovom dobývaní... nemyslím si že tuna to bude inak.. Nakoniec aj toto prestane hračov baviť a bude sa tu medzi sebou biť hŕstka miliónových hráčov :)
 

DeletedUser6115

Hosť
Sadnúť pred NB, do rána poslať podpory a udržať to 4,5 hodín dokáže každý amatér... Snáď ľudia budú sadat aj počas dňa a nie len čakať na polnoc.
Myslím ze bude zaujímavejšie, keď bude NB polovica času dobývania.
 

DuckySK

Member
Spustenie sveta je náhodné
smiley_emoticons_grin.gif
 

DeletedUser5599

Hosť
@mateje Otravně dlouhé trvání světů je jednou z věcí, které jsme se touto funkcí snažili vyřešit. A doufáme, že se nám to povedlo. Dobu do spuštění éry dominance neovlivňuje pouze rychlost světa, ale také zvláštní koeficient. Nutno říct, že oboje hodnoty jsou pro rychlý konec nastaveny příznivě. Plus také je, že éra dominance je zcela nevyhnutelná - základní hodnota začíná na 40 % a poté se každý měsíc rapidně snižuje. A 12hod. doby dobývání bych se osobně vůbec nebál. Pokud bude tvůj kolektiv schopný, vypořádá se s tímto nastavením, aniž by ho to nějak zatížilo. V opačném případě bych se poohlížel po schopnější sestavě hráčů.
@DuckySK Je to podle toho, kdy má komunitní manažer čas. A ten náš ho má obvykle v odpoledních hodinách.
 

DeletedUser5334

Hosť
Vyzerá to dobre, mám pocit že bude o zábavu postarané :) :)
 

DeletedUser6135

Hosť
Takže nový svet

Tvl všetko je také iné .

Hrával som grepolis v roku 2012-13 na Alfe , Bete , Delte a chvílu na Achile .
To boly časy. Stáre rolnícke dediny , neobmedzený počet členov v klane (noice :D)

Vtedy trvalo tak 3 týždne , pokiaľ si mal druhé mesto (zabezpečené) , tu je druhé mesto za 3 dni :eek:
Max bodov za mesto bolo 12 000 - 13 000 (neviem už presne , už je to nejaký čas) , teraz to je 16 000 :eek: :eek:
Na dominanciu sa teším , len škoda , že sa tam nedá robiť taký bordel ako pri divoch
Dobývanie 24 hodín a modlil som sa aby nebola demokracia , a vy sa tu hádate o tom , že lepšie by bolo 8 hodín a nie 12 :)


Nu čo , časy sa menia . Skúsim to ako "starohráč" niekam dotiahnuť ;)
 
Hore