DeletedUser
Hosť
dnes kuriózne postavenie
41. priečka v celkovom rebríčku , 41. priečka v OFF rebríčku 
glorius tie podpisi nema kto robit
ja som jano26 glorius
Po case moj aktualny postreh z ETY...:
Napriek mojim upozorneniam urobilo Battelfield "stastny" krok a vzalo hracku Mysicka...Vysledkom je to ze u nej prichadzali o vsetky podpory ktore od nich drankala, kedze jej postupne dobyjame mesta..Trva to mozno uz dlhsie ale ked ju podporuje niekolko ally a v mestach ma pravidelne tisice pechoty a birem, ale koniec koncov o mesta stale prichadza... Takze Battelfield sa pod nasim tlakom a samozrejme zaujimavym banom vedenia za multiucty rozpadlo... Tak ako vsetky aliancie ktore si doteraz "vyprosili" s nami otvorenu vojnu...
Pozornost budeme venovat samozrejme dalsim alianciam v poradi po nas, ktorych vedenie ma tiez pocit neohrozenosti. Je tam niekolko dobrych hracov, avsak tych bolo v kazdej ally dost (nejak uz su bez miest).
Mnohi sa ma pytaju ci ma bavi tento styl hry, ze o chvilu nebude koho dobyjat (toto pocuvam uz tri mesiace)... Neviem ci ste si poniektori vsimli, ale GREPOLIS je hra o utoceni a zniceni vsetkych nepriatelov na mape...Takze odpoved je ANO, takyto styl hry ma bavi a budeme v nom pokracovat
Zatial tolko moj pohlad na aktualne dianie na ete...
Pekny vecer deturence