Diskuse k blogu

DeletedUser5660

Hosť
Zítra už bych měl mít konečně čas, tak bych spáchal nějaký nový blog :) ..
smiley_emoticons_idea2.gif
 

DeletedUser5540

Hosť
Aký blog prosím ťa ? Ja som to ukončil ale ako vidím, tak chcete pokračovať... ;) Pokračovať môžem, vidím, že si robíte čo chcete, potom nech sa Overak nesťažuje... ;)
 

DeletedUser3606

Hosť
Mohol by si zase začať,už je nuda bez tvojich výrokov
 

DeletedUser2496

Hosť
Stará Garda sa s nikým nespojila.
Prijala pár cenných hráčov z rozpadajúceho sa spojenectva The Only for Fun +nejakých potenciálnych nováčikov, z ktorých bude jednoduché sito.
Naše spojenectvo sa nijak netransformovalo/v ničom nemenilo (čo je charakteristické pre spájanie spojenectiev), len sme prijali pár hráčov a trochu pozmenili podmienky náboru, takže žiadne spojenie...
Tak nepíš sem bludy...
Potom za spojenie môžeme považovať aj Faithful Fighters ku ktorým rovnako prebiehajú hráči (a to myslím z rôznych spojenectiev), či v iných spojenectvách kde to skáče raz tam raz inam...
 

DeletedUser5660

Hosť
Co vidím, tak k vám šlo celkem v tom období 21 nových členů, takže to beru tak, že pod vás šla aliance The Only For Fun, neaktivní lidi se vždy vyhodí, tak to bývá, ale jako sjednocení to já beru. z 28 členů jste navýšili na 51. Takže bludy nepíši .. :)
 

DeletedUser5660

Hosť
Zdravím, mám tady pár projektů, které mě napadli a má otázka zní, zda-li se do toho pustit, zda-li by byl o tohle zájem ..

1. jsem tak trochu filmový/seriálový maniak, když bych si tady vytvořil svou sekci na tohle téma, našlo by se tady pár lidí, s kteří by se do tohohle tématu zapojovali ? :)

2. Zábavný koutek, postoval bych tady zábavné obrázky, meme atd. pro pobavení, pro zlepšení nálady, ale žádné vtipy.. O tohle by byl zájem ? :) Pište, ať vím, jestli se do toho dát a promýšlet koncept těchto témat..

a ještě jedna věc mě napadla..

3. Napadlo mě oslovovat hráče z top příček o jejich nadhledu nad hrou a co si oni myslí o top8 aliancích a kdo tam dle nich vlastně patří .. Vlastně takové zhodnocení aliancí jinými hráči .. :)

Pište co a jak .. :)
 

DeletedUser5540

Hosť
Nerozpadajú sa, potreboval zaujať, čiže trepol prvú hlúposť , ktorá ho napadla... :)
 

DeletedUser5660

Hosť
Ferko. Ferko. Ferko., jsi zajímavá bytost .. :) Bylo tady mrtvo, tak jsem v rámci 1. Apríla hodil tohle na fórum :) ..
 
Hore