Diskuse k blogu

DeletedUser5660

Hosť
Jsem rád, že se ti povedl útok a jsi šikovný ... :) Jen nechápu ten obrázek, nic na něm nevidíme. BB, jednotky, nic.. 7k útočných není žádná sláva :) , to jsem získal první dny za den :) ..

Ale jak říkám, jsi šikovný a povedl se ti útok, pěkné :)
A jsem rád, že máš radost..

Přeji hezký den všem .. :)
 

DeletedUser5540

Hosť
Potusek má dneska problémy, čiže ľuďom nefungujú pipáky, taktiež neukazuje jednotky v týchto konvertovaných reportoch... :)
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser2745

Hosť
Ale no, ja sa nejdem chváliť tým koľko mám BB. Nie každý môže mať toľko ako ty :). Pokiaľ tam stále nieje nič vidieť tak sa ospravedlňujem, mne to ukazuje, ale ak nie tak to zmažem.

K tým BB- mám na ostrove šarmantných protivníkov na ktorých sa BB moc nezarábajú- od 1. dňa len čušia za hradbami 25 s vežou a počas eventu si tam narvali kerberov. Čo ma samozrejme neospravedlňuje že ich mám tak málo, len chcem povedať že určite sa lepšie získavajú BB keby tam boli hradby 0 a útočné jednotky :p
 

DeletedUser2745

Hosť
Ale ja sa na teba nehnevám Troli, na tom ostrove je ešte niekto s väčším betónom :)
 

DeletedUser5540

Hosť
2. 3. 2016
V dnešných raňajších hodinách sa spojenectvo NO STRESS, ktoré si len názov ukradlo, konečne premenovalo, tento nový názov ich skutočne vystihuje, tvorcovi tohto skutočne výstižného názvu by som možno aj kúpil 4000 zlatiek.
okok.gif
haha.gif
 

DeletedUser3606

Hosť
nechceš si rovno založiť vlastný blog miesto písania do cudzieho ? :confused:
 

DeletedUser5660

Hosť
Dnes mi jeden moudrý hráč řekl, že tě mám ignorovat, ale nedalo mi to.

1.Proč tu píšeš o zlatkách, to máš tak velké kapesné od rodičů ? Kdyby tak tví rodiče věděli, že tu rozhazuješ jejich peníze, tak by moc nebyli rádi.

2. Ano změnil jsem název, protože mi psal Ruzibee, sice s pár denním zpozděním, ale i tak jsem to změnil. Tenhle název jsme používali na Athénách a mysli si o nás co chceš, to je tvé rozhodnutí.

3.Jak jsem řekl, svět se netočí kolem tebe ani tvé aliance, tak sem už nepiš, protože tenhle blog děláš zaujatým tématem mezi náma a tvou dětinskostí, takže sem už nepiš. Chci ho vést objektivně a nezaujatě.

4. A možná je mi i líto lidí, které vedeš, vůdce má jít vzorem, teda aspoň já si to myslím a pokud takhle vystupuješ, tak krásně přezentuješ svou alianci.

Doufám, že tohle pochopíš.
Díky moc
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser

Hosť
Ferko ty si kus *****a vies o Tom ?:D bolo ti povedané aby si sa nevyjadroval no ty furt podjebuješ :DDD presne dôvod preco uz nehrájem na slovenských serveroch koli takýmto deťom ktoré si musia furt nieco dokazovať :DDDD
 

DeletedUser5540

Hosť
Furt ? Začal to on, nemal povedať, že nedokážeme prebrať mesto Faithful Fighters... :) Ja si dokazovať nič nemusím, len tu kus podpichujem a robím si z nich srandu. :)
 

DeletedUser

Hosť
To je pekne ze podpichujes ale napísal si podstatu nedokážete(asi) prebrať mesto ff a nie no stress takze stále ma pravdu (asi) nemam info o tomto svete veľmi ale co s toho máš ? ze im robis nervy ?
 

DeletedUser5540

Hosť
Lebo on mi nervy nespravil, keď to napísal... :) Čo viem ja, tak sme sa im len raz pokúšali prebrať mesto a ani to nebola plánovaná akcia... :)
 

DeletedUser5660

Hosť
Vidím, že tady nemá cenu blogovat. Nikdy jsem neměl problém s nikým na CZ serverech a to tam je dost lidí, co jsou konfliktní. Hra zůstala ve hře. Bohužel co tak sleduji, tak Ferko. je hloupý človíček nebo ho doma nenaučili slušnému chování. Omlouvám se, ale vážné to musím napsat, protože aby nepochopil, že si nepřeji, aby se tu vyjadřoval, tak mě nic jiného nenapadá. Vždy když jsem blogoval, tak jsem potkal nové lidi a prostě dokázali ocenit mou práci a respektovali to a vznikali parádní konverzace a polemizovalo se na fórech. Ale blogovat pro tohle individuum ? To radši místo oživování a dělání něco pro SVK komunitu budu počítat městečka jako Ferko.

A ještě poslední věc, je mi tě vážně líto. Jak jsem řekl, potkal jsem spousty lidí a vždy se našla společná řeč. Bohužel v tvém podání to nejde. Doporučuji navštívit doktora a pokud ti je vážně 21 let, jak jsi psal, tak bych si dal na čas.

Přeji hezký den,

Admina poprosím o locknutí tohoto příspěvku, ať nemá Ferko potřebu pokračovat tady psaní ,ale ať si založí svůj blog.
 

DeletedUser5599

Hosť
Veškerá konstruktivní kritika, doplňující informace ke zde uváděným blog-postům vítány! :)

Přesunul jsem sem veškeré příspěvky z onoho blogu, v diskusi se nyní naučte tedy pokračovat přímo zde.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5660

Hosť
Děkuji za tvou ochotu a jak jsem řekl, jsem rád za každou konstruktivní kritiku. Ale ta mi nepříjde spamování typu "5 měst jsme získali" atd.. Tady je jasná provokace z jeho strany .. Ale jak jsem řekl, děkuji moc.. Snad to pomůže :)
 

DeletedUser5598

Hosť
počuvaj zidanko,
niečo ti poviem grepolis sa nehra zlatkami... ja mozem kupit 200k zlatiek ale peniaze viem využit inak, nepoviem ze nezlatkujem ale toto co ty pises?? máš 14 rokov a su to tvoje peniaze?? od koho ich mas?? dostal si ich od mamky, starkej atd...a je len tvoja hlupost ze ich minas na sprostu hru. ked tie peniaze zarobíš potom píš niečo taketo. Dalsia vec koho chces rozbíjat? nebyt tvojej mamky co ti stráži učet kym ty derieš v škole lavicu tak si rozobraty... už pekne davno, prosis ma tu den čo den aby som ti ukazal ako sa časuje... zamysli sa prosim ta... kym nieco pustiš do éteru, pretože tým ukazuješ len sam seba, a nezhadzujes nikoho len seba
 
Hore