Zdravím vospolok venujem sa zjazdu 2 pomaly 2 a pol roka jazdím bikeparky kde neustale trénujem ale pred mesiacom som mal nehodu prepálil som skok o pár metrov za dopad a dopadol na ruky čiže obidve zápästia zlomené ale to nevadí akurát to dávam do poriadku na rehabilitácii a snáď do konca mesiaca začnem opäť jazdiť v garáži mám odparkovaneho celopero Mondraker Summum pro team 2012 nahodení v zee/xt/xtr a DA BOMB výbave ale preskladavam pomaly na Spank
váži neakých 17,5kg fakt super sa mi na ňom jazdí bol som na mojich prvých pretekoch DH CUP SLIAČ kde som som šiel bez prehadzovačky a tak som skončil niekde v polke a bol som na to fakt naštvaní že mi v treningu odpalilo tu prehadzov bo som mohol byť kludne do top 10. umiestnení ale nevadí trénujem na Košútke a u nás na lokalnom triali občas si sním aj zajdem na turistiku
cez zimu dávam posilku ostatok kondička a teraz na buducu sezonu by som chcel ísť do nového a pre mňa prvého race teamu za ktorý budem jazdiť SLOVENSKY POHÁR v kategorii juniori