Blogerský koutek

DeletedUser5660

Hosť
Dobré odpoledne,

tenhle topic bude sloužit ke zhodnocení aktuálního vývoje na světě Chi a budu zde postovat novinky.
Posaďte se a přeji příjemnou zábavu.

A předem upozornit, že vše co zde napíšu, tak je z mého pohledu a ze spousty věcí si můžu dělat srandu + SVK hráče neznám důkladně, protože jsem hrál většinu CZ serverů, takže budu vycházet z informací, jenž mám na Chí.


Je to přesně 10 dní, co nám začal svět. A stalo se tady toho dosti, a ačkoliv je svět pomalejší s rychlostí 2/2, tak díky eventu, jenž začal v pondělí, tak začal brát na otáčkách a svět se posunul o pár týdnů dopředu. Je tu spousta zlatících bojovníků a tak místo 3 měst uvidíme hráče s 5-6 městy. Nejprve jsem se bál, že event rozbije svět, tak jako se tomu stalo na Athénách na CZ, ale se vzpouru to zatím klape fajn, takže získáte max. BB na další města .. :)


Ještě, než se vrhneme na charakteristiku top 15 aliancí, tak bych chtěl poznamenat, že nás opustila .IX Legie, jenž okupovala od prvního dne TOP 1 příčku. Tak jak rychle šla nahoru, tak i dolů. Ale co jsem zaslechl, tak zde bylo spousta mladistvých dětí, takže naše budoucnost vyhořela. Odpočívej v pokoji.


Charakteristika Aliancí v TOP 10
Alianci jsou seřazeny dle stavebních bodů.

1. místo - Loners (1. místo útočníci/ 6. místo obránci / 1.místo celkově)
Aliance, která je dle mě aktuálně nejlepší na serveru, dokonce i já sám zde znám spousty hráčů a vím o jejich kvalitách. Myslím si, pokud spolu vydrží, tak budou číslo 1. Ale uvidíme, prý zde mají i pár adpetů, kteří jen vystaví městečka a pak přestávají hrát. Ale sám v nich vidím velký potenciál .. :)

2. místo - Only for fun (7. místo útočníci/ 10. místo obránci / 9. místo celkově)
Člověk by si řekl, že budou vážně TOP, vždyť hrají jen tak pro zábavu, jak vyplývá z jejich názvu a jsou 2. s nejvíce body. Ale dle mého je to opak. Je to zase masa lidí, kteří rádi stavějí města a zapomínají bojovat. Jejich nejlepšího bojovníka jsem našel až na 88. místě. Sám této alianci dávám 1 měsíc a nebude existovat, stanou se supermarketem na suroviny a poté nakonec přijdou i o města, ale tak třeba překvapí a právě teď kujou pytle někde spolu.

3. místo - NO STRESS (2. místo útočníci/ 1. místo obránci / 2. místo celkově)
Aliance, již vede naprostý amatér jménem Overak. Tohohle kluka prý pustili nedávno z psychiatrie pod názvem CZ servery Grepolis a snaží se tady dát dohromady TOP alianci. Dle mého zatím má nakročeno velmi dobře, stačí se podívat, jaké bojovníky má za zadkem. A přestože je zde pouhých 37. členů, tak se drží dosti dobře. Uvidíme kam to tahle parta amatérů dotáhne... Je dobře, že dávají vědět, že se s něma musí počítat na tomhle serveru.
smiley_emoticons_daumendreh2.gif


4. místo - Inkognito (3. místo útočníci/ 18. místo obránci / 3. místo celkově)
Pokud se nepletu, tak tahle aliance je vedená ženskou rukou a tak je to úplně něco nového. Někdo vsází na stavební body, někdo na bojovníky a Inkognito vsází na ženskou lásku. Uvidíme, kam se probojují, ale taky jedna z TOP aliancí dle mého selského rozumu .. :)

5.místo - Cerberus (8. místo útočníci/ 4. místo obránci / 6. místo celkově)
Před chvilkou se nám dostalo, že se tahle aliance přestala být aktivní a rozpadá se. Zřejmě zde nefungovala chemie mezi členy aliance a tak se na to většina vyprda. No co už, takže dnes ji nebudeme hodnotit, aspoň si ušetřím trochu práce.

6.místo - Gates Of Chaos (6. místo útočníci/ 7. místo obránci / 4. místo celkově)
Tahle alianci zatím vyvolává chaos ve světě Chi. Má zde pár dobrých kousku, ale i dosti slabin. A co víme, tak táhnou dohromady za jeden provaz s Inkognito, ale to už je starší informace, tak nevím.

7.místo - UCHIHA (13. místo útočníci/ 8. místo obránci / 12. místo celkově)
Kdo viděl Naruto, tak ví, že Uchiové byli velmi zkušení bojovníci. Tady tahle aliance má od toho velmi daleko. Doporučoval bych název možná Bořek Stavitel, ten více vystihuje tuhle alianci. Jinak Naruto je velmi dobré anime, doporučuji !
smiley_emoticons_ins-auge-stechen.gif


8.místo - Triáda (10. místo útočníci/ 3. místo obránci / 8. místo celkově)
Tady bych měl asi použít pozitivní slova, protože hráče této aliance mám kolem sebe. Sice nic úžasného v útoku, ale zato jsou mezi top obránci, zřejmě se staly fackovacími panáky a dosti si na nich někdo vybíjí zlost. A zatím ztratili 2 města, pro některé to je málo, pro některé dost. No držím palce a snad se celou dobu nebudou schovávat za hradbama, ale ba dokonce zatopí ostatním aliancím...
smiley_emoticons_baby_taptap.gif


9.místo - Slamáci (4. místo útočníci/ 9. místo obránci / 5. místo celkově)
Dostalo se ke mě, že jsou to zkušení hráči, jenž vyhráli spolu už svět. Slyšel jsem na ně jen chválu. A zatím se potvrzují tyhle slova. Když se podíváme na bitevní body, tak tohle jsou právě ti Uchiové, jenž jsme zmiňovali výše. Třeba nastane doba, kdy nás utlučou svými slamáky po hlavách ..

10.místo - ATIKA (12. místo útočníci/ 5. místo obránci / 11. místo celkově)
V profilu jejich aliance jsem se dozvěděl "stara partia" . Takže se nejspíše znají, ale tak kdo ví. Dneska jsem dokonce u někho četl, že jsou přátelští, ale bojovní, tak nevím čemu už věřit ..
smiley_emoticons_confusednew.gif



Snad se Vám blog líbil, budu rád, za komentáře, připomínky. Každá odezva mě dodá motivaci v tom pokračovat. Diskuse zde

Nashledanou brzy
Overak, NO STRESS
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5660

Hosť
11. DEN

Tenhle den se stal osudným pro alianci Gates Of Chaos, ještě včera jsme psali o spolupráci téhle alianci a nevěděli jsme co v nich je a dnes už se rozpadá, sice ještě jsou členové součástí aliance, ale vedení přešlo pod záštitu NO STRESS. NO STRESS tak zase posílila o 4 členy.

Co si o tomhle myslíte ?
 

DeletedUser5660

Hosť
Dobré ráno všem,

dnes je to přesně 15. dní od startu světa a od minula se toho dosti změnilo. Ale tak to se dá očekávat v začátcích každého serveru. A ptáte se co se vše změnilo ? Pojďme se na to kouknout společně ...
smiley_emoticons_kaffee2.gif


Aliance, jenž se rozpadly od 10. dne:

Cerberus
Gates Of Chaos
UCHIHA
Triáda
ATIKA

Je škoda, že aliance, které byly ještě nedávno v top 10 už nejsou mezi námi. Ale zase se tu objevili noví talenti (aliance), jenž se stali útočištěm aktivních hráčů z výše rozpadlých aliancí.

A kdo že jsou ty nové tváře ?
A co si o nich myslím ?


Již brzy ve vašich obrazovkách...


Overak
 

DeletedUser5660

Hosť
Dobré odpoledne ve spolek,

naposled jsem si říkal, kdo už nevydržel tíhu tohohle serveru a rozpadl se a dneska se podíváme, kdo nahradil jejich pozice a dostal se tak do popředí v tabulkách mezi aliancemi. :)

Pojďme se tedy na naše nováčky podívat...

1. nováček:
5. místo - *Poslední Legionári* (4. místo útočníci/ 9. místo obránci / 6. místo celkově)
Tahle aliance už je pročuchlá pár známými jmény a nebudou to úplní začátečníci. Myslím si, že to jsou bojovníci o tom vypovídá i statistika, ale podle mapy budou muset jít nejprve přes NO STRESS, jsou dosti silní na to, aby jim zavařili ? Na to si musíme počkat, aby se kluci ukázali, co v nich je :)

2. nováček:
6. místo - Alibaba a 60 zbojníkov I (7. místo útočníci/ 13. místo obránci / 9. místo celkově)
O téhle aliance jsem na tomto světě neslyšel ani jsem neměl čest vidět nějaký report. Zatím poklidně vedou moře 44, ale příjde mi, že to není nic obdivuhodného, protože tohle moře působí spíše jako podprůměrné proti ostatním. Takže tady si budeme muset počkat, jak se to s nimi nakonec vybělí :)

3. nováček:
8.místo -TROY (13. místo útočníci/ 17. místo obránci / 13. místo celkově)

Nejprve jsem chtěl napsat, že by mohlo být moře 55 velmi zajimavé, protože zde máme právě TROY + NO STRESS + *Poslední Legionári*. Ale po shlédnutí bitevních bodů téhle aliance musím říci, že tu vidíme typické architekty svých městeček, bez zabezpečení. O tom svědčí i ztracená města téhle aliance. Myslím si, že tady uvidíme typické krmení ostatních hráčů do doby, kdy lepší hráči vezmou nohy na ramena a utečou .. :)

4. nováček
9.místo - Faithful Fighters (5. místo útočníci/ 6. místo obránci / 5. místo celkově)

Tady zase vidíme typickou skupinu sehraných lidí, kteří vědí na co klikat a taky to tak vypadá. Aliance sčítá pouze 19 členů, ale svými zkušenostmi a sehraností tvoří jedenu z top aliancí. Myslím si, že tady vidíme vycházející legendy .. Co jsem slyšel tak se ani Inkognitu nebo Loners ještě nepovedlo přebrat téhle alianci město ba naopak se vykoupali. Myslím si, že se tady máme na co těšit. Možná bych snažení téhle aliance přirovnal k filmu 300 bitva u Thermopil.
smiley_emoticons_panik4.gif


5. nováček
10. místo - NECROPOLIS (8. místo útočníci/ 8. místo obránci / 8. místo celkově)

Další aliance, jenž má polovinu svého osazenstva na moři 55. Takže vidíme, že tohle moře působí zajímavě. Je tu pár talentů na hru, ale sám moc o alianci nevím. Jen si sám z vlastní zkušenosti pamatuji, že našemu hráči psali, ať přejde k nim nebo příjde o město. Město je do dneška naše .. :)

To by bylo pro dnešek vše, zítra by nám měl končit event, tak se pomalu začne zase na chvilku hrát bez letek, tak uvidíme, co za změny přivede tohle .. :)


Mějte se hezky a u příštího blogu nashledanou :)

Overak
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5660

Hosť
Dnešní den se stal osudným pro alianci *Poslední Legionári*. Skupinka rebelů si řekla, že uteče, bohužel tenhle krok byl jako domino a tak se stalo, to co si žádná aliance nepřeje. 1/2 aliance se odtrhla a šla pryč, bohužel všichni, jenž odešli, tak byly aktivní a zbyl už pouze zbytek. Něco jako kůrka od chleba .. Pardon, ale tohle mě teď napadlo jako nejlepší přirovnání
smiley_emoticons_blush-pfeif.gif
smiley_emoticons_lol.gif
 

DeletedUser5599

Hosť
Jelikož docházelo ke záměrným zmatkům a dezinformacím některými nevděčnými hráči, blog dostal svou vlastní diskusi. Blogy tedy nezapadnou mezi diskusní příspěvky a vše je tak separované. Své náměty a připomínky mu tedy prosím pište tam. Zde svůj příspěvek vystavujete v lepším případě přesunutí, v tom horším smazání. :) Pokud máte pocit, že stav na tomto světě vidíte odlišně, anebo ho chcete pojmout jiným způsobem, tak je dobré podotknout, že počet bloggerů na jeden svět není nijak limitován. Nikdo nikomu v takovýchto iniciativách nebrání.
 

DeletedUser5660

Hosť
Zdravím všechny,

po posledním fiasku jsem neměl vůbec chuť pokračovat, ale tak říkám si, že tu hodím nějaký update.

Od posledního blogu se toho stalo vážně spousta a abych pravdu řekl, tak nevím, kde přesně začít.
smiley_emoticons_flucht2.gif

Takže klasicky se usaďte, pusťte hudbu a nechte se unášet ve vlnách pomluv a mé kritiky ..

Na 1. místo nám poskočila Aliance Faithful Fighters, která nám od minula poskočila z 9. místa. Takže tady vidíme velký progres téhle aliance. Ale jak to vždy dopadá, tak top aliance se stanou na odstřel ostatních. Pak je tu možnost, že jim ta sláva padne do hlavy a spadnou. Jak dlouho se udrží tahle aliance top číslem 1 ? :) Dle mého vkusu dost dlouho, ale tak nejsem mudrc a nevidím do budoucnosti.. Nechejme se překvapit ..

Abych pravdu řekl, tak nejvíce stabilní aliancí co se týče příčky jsou Mamlasové, ti okupují 2. příčku už léta a jak to vypadá, tak tam i delší dobu ještě zůstanou, protože se začíná tvořit díra na dalších příčkách za nimi.

Na 3. místo se nám propadli z 1. místa Loners, kteří zhubli co se týče počtu hráčů. Dokonce se mi podařilo sehnat vyjádření vedoucího tohoto celku.
Overak dnes o 22:42
Dobře, to je vše, díky moc ..
ferko. dnes o 22:42
Presne, aj teraz mi Ruzi svieti - posledná aktivita pred 19hod...
Overak dnes o 22:38
Teď mi to došlo, jde tady např. o Ruzibee ? :) Který je kamarád s Harusem a Ti*nou ,ale je dost malý ? :)
ferko. dnes o 22:36
Kamarát, nekamarát ako som písal, na každého rovnaký meter... Nemalo ísť o ich vyhadzovanie, mali sme ich prebrať v rámci spojenectva, načo nám bude hráč čo nemá ani 2000 BB alebo 5000 stavebných bodov ? Asi tak na 2 veci...
Overak dnes o 22:32
Můžeš se trochu rozepsat ? :) Ono, ćlovék neodejde jen tak, když dojde na vyhazování neaktivních hráčů. Teda pokud ti nevadí o tom mluvit ..
ferko. dnes o 22:26
Je to na dlho, podstata je v tom, že hráči chceli aby sme riešili neaktívnych, tak sme im vyhoveli... No niektorí nepochopili, že u nás platí pravidlo na každého rovnaký meter. Bohužiaľ to niektorí nezniesli, pokiaľ chceš vedieť niečo presnejšie, tak sa pýtaj...
Overak dnes o 22:16
Z jakého důvodu přicházíte o hráče a co je důvodem, že tak rychle ztrácíte body ... Je to do blogu, já sám vím proč, ale chci tvé vyjádření ..

Co jsem si díval, tak uplně nově vidíme na předních příčkách alianci Stará garda, ta se vyzdvihla poté, co se spojila s alianci Only For Fun. Tímto bych rád položil 1 minutu ticha za další padlou alianci. Uvidíme, jak jim to spolu půjde.

Mm, další tu vidím Slamáky, kteří jako jediní vsadili na sesterskou alianci nebo akademii, nevím, jak to u nich je. Takže tu vidíme 5. Slamáky a na 8. místě jejich slabší skupinu *Slamáci*. Když nad tím přemýšlím, tak bych možná i rád viděl 3. alianci a to Slamačky, kde by bylo něžné pohlaví, ale to už se nechávám unést svýma představama.. Dej si facku Overaku .. !

O našem tajemném Inkognito na 6. místě jsem také poslední dobou moc neslyšel, nevím co se přesně děje. Zatím zřejmě dělají mrtvé brouky. Protože jsem nanašel žádnou velkou kolonizaci nějaké větší aliance a tak kdo ví, co chystají. Doufám, že to bude pecka, nebo nám možná usnuli jako Šípková Růženka, najde se tady nějaký princ ? :)
smiley_emoticons_candle.gif


Další mě tu svítí aliance Troy. Hned když jsem ji viděl, tak jsem nemusel ani přemýšlet chvilku, co k této alianci napsat. Hned jako první mě napadlo, že tahle aliance má vlastnost vzít vše co se hýbe a napíše o pozvánku. Zřejmě to jsou nějací hledači talentů a vychovávají nám mladou krev. Tímto jí děkujeme, je potřeba se postarat o některé jedince .. :)

Poslední aliance Necropolis, která stojí za zmínku v mém bulváru , nazývejme ho .. mm .. "Týdenní tlač" omlouvám se, ale nic jiné mě nenapadlo a Slovenské noviny neznám. Zřejmě si budu muset objednat pár vydání, ať se nechám inspirovat. No, ale zpět k věci, Aliance Necropolis vystrkuje růžky, myslím si, že do průběhu tohohle světa ještě chtějí zasáhnout. Nebo možná jen chtějí být jmenování v mém "Týdenním tlači" ..


Snad se vám po delší době líbit blog, budu rád, když se případná diskuze rozběhne zde:
Děkuji za Vás čas ..
Overak

https://forum.sk.grepolis.com/showthread.php?3705-Diskuse-k-blogu&p=71363&viewfull=1#post71363
 

DeletedUser5660

Hosť
Co koukám, tak dlouho nebyl blog. Chce to nějaký zmastit co vy nato ? :) Zvlášt, když se Mamlasové rozpadají, tak je to perfektní téma ! :)
 

DeletedUser5660

Hosť
Zdravím ve spolek,

nějak se mi dostalo nostalgie a začalo mi chybět blogování, tak jsem řekl, než na mě dopadnou útoky, tak ať si to čekání zkrátím, tak bych to tady pomalu začal znova oživovat. Dost lidí mi psalo, že by bylo super v tom pokračovat.. Moc tímto děkuji .. :)

Tak jako dříve nebudu šetřit kritikou :) .. Takže se usaďte do svých propocených křesel, protože to teď začne být lepśí, než dříve .. :)

Mezi dobou, co jsem byl v zimním spánku a nepsal blogy, se toho stalo opravdu hodně. Možná i na něco zapomenu, ale dnes bych jen tak objasnil co se stalo za tu dobu na serveru a buď večer nebo zítra bychom se podívali blíže na aliance.. :)

1. Spousta lidí byla svědky hádek/vyměňování názorů zde na fóru a vidělo "rivalitu" mezi Mamlasema x Loners. Bohužel tohle je už minulostí, je to už nějaký ten pátek, co se aliance Loners rozpadla. Dosti mě to mrzelo, ale zároveň jsem pociťoval radost. Když začalo téct do bot, tak někteří hodili dovolenou, jiní neunesli pročištěné města a tak se na to vyprdli a někteří přestoupili. Ačkoliv musím uznat, že ze začátku serveru měli právě Loners dosti navrch, na konci to bylo úplně jinak. No a zbytek, jenž tady zůstali + dovolenkáři se rozhodli schovat pod alianci Faithful Fighters. Cením si hráče Ferko. , protože perfektně zabojoval, sice se v lásce nemáme, ale i tak smekám klobouk. Ale co jsem měl info, tak zde velkou roli hrál strach. Protože vše bylo domluveno tak, že přejdou k Slamákům, s kterými spolupracovali. Bohužel Slamáci dostali kytkou a Loners vycítilo větší bezpečí u Faithful Fighters. Ale tak přeji hodně štěstí těmhle hráćům.. :)

2. Dost lidí si všimlo, že aliance Faithful Fighters a Mamlasové spolupracovali. Tahle spolupráce skončila a dokonce se do sebe pustili. Nebudu a nechci tady zmiňovat důvody. Stalo se stalo. Mnohé to překvapilo, množí s tím počítali.

3. Měli jsme tady taktéž pakt mezi Slamáci x Slamačky. Po neshodě přestaly tyhle aliance spolupracovat a Slamačky se tak daly na svou dráhu a dokonce si změnili jméno. Vedoucí zřejmě pracuje v masně .. :) 60 Plátkov Nitranu

4. Mnoho aliancí se rozpustilo, pojďme se podívat na souhrn těchto celků a zapátrat, kam se vůbec poděly .. :)
Loners - rozpad, část k Mamlasové a většina k Faithful Fighters
TROY - 1/3 - Opravdoví Mamlasové 1/4 - Mamlasové a zbytek odešel a roztrousil se po světě jako holubí trus .. :)

5. Pár aliancí vsadilo na akademie, přesněji Faithful Fighters a Mamlasové. Myslím si, že tuhle strategii odkoukali od Slamáků, takže uvidíme, co všechno tenhle krok přivede .. :)

Snad se blog líbil, budu rád za odezvu jak kladnou, tak negativní .. :)
 
Naposledy upravené moderátorom:
Hore