ako sa stanem moderatorom

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser

Hosť
Až bude nábor, musíš se přihlásit a napsat srozumitelnou příhlášku. Samozřejmě musíš také dobře ovládat hru. ;)
 

DeletedUser

Hosť
Nesmieš zakladať zbytočné témy, nap. táto (mal si napísať SS Maurimu a keď nevieš čo to je tak ani prihlášku nemusíš písať :D
 

DeletedUser72

Hosť
Ale praxe je spíš taková, že tým v čele s hlavním moderátorem sám osloví vybraného jedince (který je jim sympatický) a nabídne mu tuto pozici.
Ale převážně se do moderátorského týmu dostávají uživatelé, kteří jsou na fóru buď velmi aktivními přispivateli, kteří mají široký přehled a nejsou konfliktní povahy a nebo jsou známí z jiných her, kde se již na této pozici osvědčili. Pochopitelně platí všeobecná pravidla a beztrestnosti žadatele...
Tedy šance dostat se do týmu (na jakoukoli pozici) se rovná nule.
Ale nechci nikomu brát jeho iluze :eek:
 

DeletedUser

Hosť
Kdyby šance dostat se do týmu byla na nule, tak se do něj nikdo nedostane a tudíž v něm nikdo není:)
 

DeletedUser72

Hosť
Ale no tak Sultánku... ;)

Přijat do Týmu:
22.březen - Sultan (moderátor od konkurence)
06.duben - Astoronix (návrat zpátky do týmu)
16.květen - wolfy (aktivní uživatel na foru)
28.červen - Thief (akrivní uživatel na foru)
19. červenec - Johnny (moderátor od konkurence)

Ehmm... Statistika (dle mého) hovoří naprosto jasně - zde se na 100% do týmu vybírají již vámi ověření lidé, se kterými máte zkušenosti ;)

Nehledě na to, že na pozici moderátora se tu žádné výběrové řízení nekonalo - vždy jste někoho (vhodného) oslovili a ten dotyčný nabídku přijal...
Ale já to chápu - raději oslovíte někoho, s kým už máte jisté zkušenosti a vidíte jeho písemný projev a kterého ostatní uživatelé "berou" (nejlépe na foru), než přijmout někoho naprosto nového, nezralého a naprosto neotřelého a nepředvídatelného...
Vždyť je to zcela normální, nezarážející postup.

PS: ale stejně bych raději všem doporučila, aby se nikam do týmu nehnali, bo stejně se do jakýhokoli týmu hlásej jen ti největší saďouři (kteří v minulých životech byli přinejmenším otrokáři) a kteří se vyžívají v rozdávání karet, BANů a permaBANů. Hehe :D :D :D
Jo sorry. Je to jen můj názor, posbíraný z mých osobních dlouhodobých zkušeností ... :eek: :eek: :eek:
 

DeletedUser

Hosť
... poznámka

Do tímu sa dostanú ľudia, ktorých si vyhliadli supermod, alebo admin tímu, obyčajne starí známi moderátori z iných hier.
Potom môžete nájsť na všetkých onlineovkách skoro tých istých módov, či adminov hry ... v rôznych pozíciách.
Dostať sa medzi túto čeliadku je zložité, takmer skoro nemožné. Robia sa niekedy výbery aj z hráčov a členov fóra, ale je to skôr "nepravidlom" ako pravidlom.
Neznášam tieto vzťahy medzi tímami iných hier, hlavne ak naši českí kolegovia vyberajú českých ľudí aj na slovenské odnože hier ...
No ale nechajme to, my to tu nevyriešime, a ani sa to nezmení. A potom sa hrajú na chatových kanáloch a priraďujú si stupne administrátorstva tváriac sa, akí sú dôležití... poznám to.
Niektorí si to zaslúžia, ale niektorých by som nakopal priamo do zadnej časti.

No ale toto všetko sem nepatrí, pretože toto nie je o hre ... spam. :D
Okrem toho, súhlas s lotosovým kvítkem ... :p
 

DeletedUser72

Hosť
Ale no tak já nejsem proti, když dobrý moderátor dostane možnost moderovat další forum... věnuje se tomu, má trochu přehled o návštěvnících fora a o hře... Jako proč ne ? Než si vzít někoho, koho musíš dál "piplat", vychovávat - učit...
Prostě vezmeš raději profíka se zkušenostmi, než naprostého amateura...

Ale již nesouhlasím s poznámkou o národnostním složení týmu - mně osobně je to naprosto jedno (no,. ikdyž je fakt, že mám všechna česká fora navždy zablokována a tak vegetuji jen na slovenských)... Je mi to zkrátka fuk a dokonce by mi ani nenapadlo na něco takového poukazovat.
 

DeletedUser

Hosť
A ja som nereagoval na tvoj príspevok, kvietok.
Reagoval som na príspevok člena tímu.

A mne je fuk, čo si myslíš, keď som spomenul to, že českí členovia tímu sú na slovenských hrách v spojitosti s nejakým národnostným cítením. To je tvoj názor na môj príspevok. Ja som to myslel trocha ináč, tak prosím ťa, nevsúvaj tam niečo, čo tam nie je.
Aj tak trvám na názore, že v danej krajine majú byť členmi tímov domáci obyvatelia, ktorí výborne ovládajú domáci jazyk, vyjadrovanie sa a taktiež zmýšľanie domáceho osadenstva.
 

DeletedUser72

Hosť
Byla bych i toho názoru, že český třeba supporter, by mohl mít nezaujatý náhled na jednotlivé případy, když tady neustále někdo (všeobecně) naráží na předpojatost supportu.

"Domácí vyjadřování a smýšlení", uff - to je hezké spojení.
Ale dle mne záleží jen na spravedlnosti a tu ti dokáže vykonávat kvalitně jak čech, tak i slovák a není zapotřebí mít nutně občanství té země, na jejímž fóru se nachází ;)
 

DeletedUser1249

Hosť
ako to može ten sultan stíhať na česku mod tu mod cheathunter
 

DeletedUser

Hosť
16pc: Jsou lidé kteří toho stíhají ještě víc.

Tvrzení že se do týmu dostávají lidé pouze z protekce nebo ze známosti je až celkem ubohé. Kupříkladu současný moderátorský tým na CZ Grep foru je celý vybraný z lidu.
Wolfy a Thief jsou jak sama Lotoska napsla aktivní uživatelé, tudíž žádná protekce, prostě jsou aktivní a je logické že aktivní uživatelé mají šanci na vstup do správcovských týmů větší než neaktivní..:)
Je přeci logické že se vezme někdo ověřený, ale nemusí to být nutně někdo kdo má zkušenosti se členstvím v týmu jiné hry.. ověří ho jeho aktivita ve hře popř. na foru a různé další věci.
Jinými slovy předvádíte zde celkem průhlednou demagogii..

Dostať sa medzi túto čeliadku je zložité, takmer skoro nemožné. Robia sa niekedy výbery aj z hráčov a členov fóra, ale je to skôr "nepravidlom" ako pravidlom.
Nemožné? zkoušel jsi to někdy? pokud nazváš skupinu lidí která se ve svém volném čase stará o hru "čeliadkou" tak se nediv že Tě mezi sebou nechtějí.
A není to složité, naopak je to jednoduché jak facka, pokud je uvolněné místo, tak se slušný aktivní uživatel může dostat do týmu docela snadno
 

DeletedUser

Hosť
Ja viem, že ste čeliadka a nafúkaní snobi ... nikdy by som už nechcel patriť medzi žiadny tím.
Okrem toho, vyjadrujem sa veľmi presne a viem o čom hovorím. Ale sú zelenáči, ktorí nick tEACHER ešte asi nepoznajú .. :D:eek:
No toľko asi, ďalej sa mi už nechce tomuto cirkusu venovať.
 

DeletedUser

Hosť
Cirkus z toho děláš sám:) A svému nicku děláš parádní pověst to se musí nechat:)
 

DeletedUser19

Hosť
Dostať sa do teamu nie je naozaj nič ťažké, stačí zopár rozumných príspevkov a ponuky budete musieť odmietať. Už som neraz dostal možnosť robiť moda, suppportéra, správcu wiki a kadečo iné aj na českom fóre, a to som nikdy v minulosti nebol súčasťou žiadneho teamu takže naozaj nejde o žiadnu protekčnú záležitosť.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser72

Hosť
Áno ??? : )))
No mně se nabídky na permabany, které jsem nemohla odmítnout, také jen hrnuly, hehe.

Tak ty například patříš právě mezi ty, jenž tu na fóru předvedli své znalosti a zkušenosti a tudíž bych předpokládala, že nabídku na nějakou tu pozici dostaneš...
Ale to stejně znamená jen to, že kdyby jsi jednu nabídku přijal, tak teď by jsi už byl nejen moderátor, ale i cheathunter a právce wiki v jedné osobě ;)
Protože jedna funkce ti automaticky otevírá pomyslná dvířka k dalším funkcím...

Ale já byla kdysi (teď jsou tomu rovné dva roky) také oslovena s nabídkou moderování jednoho fóra.
Dřív to byl můj sen - dostat se mezi ty "uznávané" a proto jsem byla velmi zničena, když jsem tuto nabídku musela nuceně odmítnout.

Ale po nějaké době jsem si uvědomila, že do žádného týmu nepatřím a NAŠTĚSTÍ ani nikdy patřit nebudu. Ztratila jsem v týmy svoji důvěru (když vidím jak jen zneužívají své pravomoce, spravedlnosti nikde žádná a dokáží jen krutě ubližovat uživatelům) a navíc bych nikomu nedokázala dát žádný BAN :D
Vůči "barevným" jsem si po těch letech vytvořila jistou averzi a nechci skončit jako oni - vybíjet si vztek a vymýšlet křivá obvinění vůči uživatelům.

Bejt já osobně někde v týmu, tak bych se za sebe styděla.
 

DeletedUser1249

Hosť
ja teda pár rozumních príspevkov napišem tak za mesiac:D
 

DeletedUser

Hosť
Ares mal doteraz okrem pozicie admina uz vsetky mozne ponuky.

Ja a Thief sme vobec v nejakom tyme prvy krat v zivote a Ares ani v nijakom nebol a predsa moze byt kedy sa mu zachce.

tEACHER
Jak mozes len tak povedat o nas ze sme celiadka snobov ked si u nas na SK-G nikdy nebol nikoho z nas nepoznas nikoho z nas si nevidel ani o nas nepocul.
To ze je nejaky tym vadny neznamena ze kazdy.

Okrem toho, vyjadrujem sa veľmi presne a viem o čom hovorím.
Uzivatelia nasho fora a hraci SK Grepolisu z vlastnych skusenosti vidia ze
bud nevies o com hovoris
alebo nehovoris o nas.

Je uplne vidno ze o nas nemas ani sajnu.
 

DeletedUser

Hosť
sultan :
K môjmu nicku sa nevyjadruj presne tak, ako sa ja nevyjadrujem k tvojmu. Mňa tak akurát zaujíma, čo si ty myslíš o mojom nicku, chlapče.

wolfy :
Mám na háku, čo si kto myslí a napíše o mne. Ťaháš to už do osobných rovín, kde by som už nechodil. Mohlo by sa stať, že by si už tomu ďalej nerozumel a to by ma fakt mrzelo...
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore