Trosku to tu ozivim, navyse je to mozno posledna bitka, ktoru sem vkladam. Ide totizto o to, ze som sa stazoval jaka je v hre nuda a to som nevedel, ze si na mna vybehne hrac s 3x viac bodmi a ze mi rovno skusi prebrat hlavne mesto.
Kedze som bouzial novy, v alianciach sa neangazujem tak mi nemal kto pomoct a musel som sa spolahnut sam na seba.
Prvy utok bola asi tiez vzbura, ale kedze bol mensi rozhodol som sa mu branit na susi (na mori by som to nedal). Bohuzial simulator mi ukazoval, ze to odrazim relativne v pohode a bolo to dost tesne (mozno faktor stastia a kuzla, ktore pouzil). Navyse som pri utoku spravil fatalnu zaciatocnicku chybu. Pokusil som sa uhnut so svojou flotilou, ale dal som do manevru aj vybusnu lod a to mi engine nepovolil, pokial som ju odklikol, ze ju nechcem stihol hrac zautocit a ja som s lodami zostal v pristave. Samozrejme, ze boli znicene.

Potom siel druhy, vacsi utok, na pozemny som nemal, chcel som bojovat na mori, ale kedze cast birem padla pri prvom nedopadol tak ako som si predstavoval povodne.

Momentalne cakam na prichod kolonizacnej lodi, ktora mozno ukonci moje ucinkovanie v tejto hre (mam dalsie 2 mesta, ale nechce sa mi pokracovat dalej po strate hlavneho).