Prehliadač Tor

DeletedUser5637

Hosť
Zdravím, chcem sa spýtať či môžem používať, a ak nie, aké sú za to tresty, resp. ako sa na to príde krytý prehliadač Tor, vďaka
 

DeletedUser5599

Hosť
§7) Boti, skripty, makrá a proxy

Hra by mala byť hraná na "normálnych" internetových prehliadačoch bez využívania automatizovaných procesov. Hráči môžu využívať povolené skripty schválené teamom, ktoré neautomatizujú ukony v hre a nesimulujú prémiové funkcie.

Využívanie proxy serverov a iných možností (TOR) skrývania pripojenia medzi hráčom a servermi je prísne zakázané, ale v špeciálnych prípadoch hráči môžu požiadať o výnimku.

Tresty jsou za to přísné a systém to rozpozná snadno, u záznamu o přihlášení dokonce přímo vypíše, že vstup do hry byl proveden přes takový prohlížeč. :) Na uživatele takových prohlížečů se rovněž přihlíží jako na multi-účty, bez debat.
 

DeletedUser5637

Hosť
Len mi nejde do hlavy, ako daného hráča zabanujete, resp. jeho IP, keď je skrytá
 

DeletedUser5599

Hosť
Protože nám prakticky znemožňuje (a pro státní orgány je to více obtížné) identifikaci dané adresy. S čímž se pojí i znemožněné odhalování multi-účtů (pokud hráč opravdu není hlupák a využije potenciál Toru). Pokud na uživatele Toru narazíme, automaticky předpokládáme, že pravidla hry porušuje. Normální člověk k používání takového prohlížeče nemá důvod. Je zkrátka spojován s ilegálními činnostmi, a to nejen v rámci hry.
 

DeletedUser5778

Hosť
Hm a pri globálnom vylúčení z hry to funguje ako? Je banovany len účet, alebo?
 

DeletedUser5599

Hosť
Globální ban se stejně jako všechny ostatní typy banů vztahuje pouze na účet. Nicméně, je trvalý a vztahuje se na všechny světy. Na ty, které hraješ, i na ty, které v budoucnu budeš chtít hrát. Pokud na SK světě X obdržíš trvalý ban, je ti pod daným nickem znemožněno se doživotně přihlásit na SK svět X. Když dostaneš na SK globální ban, je ti doživotně znemožněno se s daným nickem přihlásit na jakýkoli SK svět.

IP adresy samozřejmě blokovat lze, ale přistupováno k tomu není. Je to dost... amatérský způsob, kterým se mnohdy odříznou i nevinní hráči. Zejména v případě, pokud by se hříšník připojoval přes mobilní připojení (klidně data), kdy se na jedné IP střídají i desítky zařízení.
 
Hore