Sieň Slávy - Achilles

DeletedUser5916

Hosť
roman P. - 10.000.000 bodov
Sceptisioner - 13.000.000 útočné body
9marko7 - 6.000.000 obranné body
Sceptisioner - 14.000.000 bojovníci


Mortem in Sanctorum - 169.000.000 bodov celkovo
Mortem in Sanctorum - 57.000.000 útočníci
Mortem in Sanctorum - 24.000.000 obrancovia
Mortem in Sanctorum - 82.000.000 bojovníci
 

DeletedUser5916

Hosť
Hráči si zaslúžia dopísanie :) A keď niekto útočí nato že je server mŕtvy tak môžem tak isto povedať, že toto fórum a celý SK Grepolis je mŕtvy :) A ako pozerám tak ani na tie nové servery sa nedáva sieň slávy :) Tak GO aspoň trošku prácu by mohli mať :)
 

DeletedUser5599

Hosť
Síně slávy postrádají za nynějšího stavu jakoukoli smysluplnost. Příčky v nich byly svět co svět přetažené, takže jakýkoli vypovídající efekt to ztrácí. Za další, hráči na to zvysoka kašlou. Praxe je taková, že dosažené milníky nenahlašují, a když už, hlásí jen ty své, ostatní naprosto ignorují. Ve výjimečných případech tomu bylo jinak. I tehdy ale jsou hlášeny úspěchy se značným (několikaměsíčním) zpožděním, takže se to dost stěží ověřuje... Zkrátka nemá kdo oznamovat, ani kdo obdivovat. A práce je vždy stále dost, navíc daleko užitečnější.
 

DeletedUser5876

Hosť
Slovenský grepolis nie je zlý, dokonca aj hráčov je dosť, jediné čo tu po mojej pauze chýba je niekto kdo by mal záujem robiť blogy, podávať informácie, možno by nebolo zlé tých hráčov namotivovať, napr. niaku odmenu v podobe zlatiek ak by mali tie blogy úroveň... tak isto si pamätám ako tu voľakedy boli súťaže, to hráčov "donútilo" navštevovať fórum, hráči sa tu nonstop podpichovali a potom sa aj oveľa lepšie hralo. Všetko to je robota na pár dní a zvýšite tým úroveň celého grepolisu. Môj osobný názor...
 

DeletedUser5599

Hosť
Kdokoli, kdo má zájem o blogování, se může ozvat, resp. rovnou začít. Po určitém zkouškovém období se můžeme bavit i o motivační odměně. :) Co se soutěží týká, nyní už by takový impakt bohužel neměly, ale třeba nějakou uspořádáme.
 

DeletedUser5599

Hosť
Nebo taky neudělat nic... a právě to praxe bohužel potvrdila. :) Ono kdyby řešení takové krize (zda to za krizi vůbec lze považovat) bylo tak jednoduché, jak tomu je pravděpodobně ve tvých představách, není jen toto herní fórum neaktivní.

Více se k tomu vyjadřovat nebudu, toto téma k tomu není určeno. Jinde (v k tomu určeném threadu nebo v soukromých zprávách) můžeme klidně pokračovat.
 
Hore